Lavera Šampon Antidandruff, Hair Pro 200 ml

Lavera Šampon Antidandruff, Hair Pro 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon šetrně myje vlasy s lupy díky obsahu přírodních složek velmi jemně, ale účinně. Pečující složení obsahuje výtažky z kokosu, cukrové třtiny a chrpových květů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon šetrně Lavera Antidandruff Hair Pro myje vlasy s lupy díky obsahu přírodních složek velmi jemně, ale účinně. Pečující složení obsahuje výtažky z kokosu, cukrové třtiny a chrpových květů. Neobsahuje průmyslové mycí detergenty, které by mohly podráždit, vysušovat a narušovat vlasovou pokožku, která pak takovéto nešetrné mytí oplácí zvýšenou tvorbou lupů a svěděním a pálením.

Obsažené bio výtažky z šalvěje, neemu, rozmarýnu a citronu zklidňují a působí antibakteriálně. O dokonalé umytí se stará i extrakt z mýdlových ořechů, který předchází opětovné tvorbě lupů. Betain posiluje strukturu vlasů a usnadňuje rozčesávání. Výsledkem jsou jemné, hebké, krásné a zdravé vlasy.

Speciální čtyřsložkový komplex vysoce účinných látek z bio mandlí, ovsa, rýže a sóji posiluje, zpevňuje a hydratuje vlasy, dodává jim lesk a nový život. Keratin z ředkviček, kukuřice, pšenice a sóji zase poskytuje ochranu před tepelnou úpravou vlasů a pomáhá napravovat narušenou strukturu vlasu. Zjemňuje a uhlazuje tak povrch vlasů a zabraňuje jejich zacuchávání.

Pro vlasy bez lupů

Šampon Antidandruff Lavera Hair Pro byl stvořen pro velice specifické potřeby vlasové pokožky náchylné ke zvýšené tvorbě lupů. Šampon vlasy šetrně myje a nezpůsobuje nadměrné vysušení vlasové pokožky, které může ke vzniku lupů vést, zároveň ale odstraní veškeré během dne nahromaděné nečistoty a zbytky stylingových produktů.

Síla přírodních výtažků

Šampon Lavera Hair Pro neobsahuje syntetické tenzidy, které mohou způsobovat vysušení pokožky hlavy, která pak naopak reaguje zvýšeným maštěním nebo podrážděním. Šetrné mycí složky zaručí vznik jemné krémové pěny, která vlasy dokonale umyje, ale zároveň nepodráždí vlasovou pokožku. Rostlinné výtažky, jako je extrakt z mandle a pšenice zpevňují vlasové vlákno a navracejí mu elasticitu.

Svěží vlasy a zdravá pokožka hlavy

Šampon Lavera Antidandruff obsahuje mocný komplex ingrediencí, které účinně ozdravují povrch pokožky hlavy a působí i preventivně proti vzniku nových lupů. Výtažek z nimby a šalvěje působí přirozeně antibakteriálně a dezinfekčně a zároveň podporuje mikrocirkulaci ve vlasové pokožce. Extrakt z citronu pak vlasy posiluje a zklidňuje pokožku hlavy pro zdravé vlasy bez lupů. 

Použití: Naneste na vlhké vlasy, napěňte a poté důkladně opláchněte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Typy vlasů: vlasy s lupy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Aneta 22. 1. 2017 20:31

Zaujalo mě velmi šetrné složení, ale nakonec jsem zklamaná, protože mám po něm hodně suchou pokožku hlavy - citím takové pnutí až svědění. A určitě se mi po něm i rychleji mastí vlasy. jinak jsou vlasy po něm pěkné a dělá velmi hustou pěnu, jako klasické šampony. Ocenila jsem zvýšený objem druhý den po použití (večer ale už maštění.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?