Lavera Šampon Balance, Hair Pro 250 ml

Lavera Šampon Balance, Hair Pro 250 ml

Lavera Šampon Balance, Hair Pro 250 ml

(6 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon Balance je určen pro rychle se mastící vlasy se sklonem k plihnutí. Výtažek z máty a meduňky osvěžuje vlasovou pokožku a pomáhá snižovat nadměrnou produkci mazu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Balance Lavera Hair Pro je určen pro rychle se mastící vlasy se sklonem k plihnutí. Výtažek z bio máty a meduňky osvěžuje vlasovou pokožku, pomáhá snižovat nadměrnou produkci mazu a revitalizuje mdlé a unavené vlasy. Meduňka navíc zklidňuje případné podráždění a pocity pálení a svědění na pokožce hlavy.

Komplex přírodních látek zpevňuje, napravuje poškozenou strukturu vlasů, dodává jim větší lesk a nový život. Chrání je také preventivně před poškozením při tepelné úpravě. Díky velkému obsahu hydratujících látek působí šampon antistaticky a usnadňuje rozčesávání. 

Šampon neobsahuje průmyslová pěnidla, ale jemně a účinně myje pokožku hlavy i vlasy pomocí tenzidů z kokosových ořechů. Jeho složení je bez silikonů, takže nezatěžuje vlasy a naopak je zanechává krásně vzdušné s objemem u kořínků a vlasovou pokožku neucpává a nechá ji volně dýchat. 

Pro vlasy bez života

Šampon Balance Lavera Hair Pro je určen pro vlasy, které trpí nadměrnou produkcí kožního mazu, a tím mají i zvýšenou tendenci k plihnutí, a v důsledku i ztrátě objemu. Šampon vlasy šetrně myje a nezpůsobuje nadměrné vysušení vlasové pokožky, zároveň ale odstraní veškeré během dne nahromaděné nečistoty a zbytky stylingových produktů.

Síla přírody

Šampon Lavera Hair Pro neobsahuje syntetické tenzidy, které mohou způsobovat vysušení pokožky hlavy, která se pak naopak více mastí. Šetrné mycí složky zaručí vznik jemné krémové pěny, která rovnoměrně pokryje každý vlas a důkladně z něj odstraní nečistoty. Rostlinné výtažky pak účinně zpevňují vlasové vlákno a navracejí mu elasticitu.

Objemné a svěží vlasy

Šampon Lavera Balance obsahuje komplex z přírodních látek, které posilují vlasové vlákno a chrání ho proti nepříznivým vnějším vlivům. Výtažek z meduňky a máty peprné pak vlasy osvěžují, dodávají jim dostatečnou hydrataci a pečují o ně, aniž by je zatížily. Vlasy tak získají novou rovnováhu a budou opět zdravé a krásné.

Použití: Naneste na mokré vlasy, krouživými pohyby promasírujte, nechte krátce působit a smyjte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hair Pro

Typy vlasů: mastné vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Alena 13. 5. 2019 16:48

Skvělý šampon za super cenu. Velmi příjemně jemně voní. Mám lehce mastné vlasy a velmi citlivou svedivou pokožku hlavu. To všechno mizí po použití tohoto šamponu, navíc jsou mé jemné vlasy krásně nadychane a lesklé.

**** / Petra 6. 6. 2015 19:29

Příjemný šampon, krásná čistá vůně, svěží. Pění, více samozřejmě u druhého mytí. Nevysušuje.

Super!! / Viktorie 2. 7. 2020 18:15

Krásná vůně. Vlasy jsou po něm krásně svěží, lesklé a hebké. Přešla jsem na něj z No Poo metody a ani jsem po prvním použití neměla lupy.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?