Urtekram Šampon bez parfemace 250 ml

Urtekram Šampon bez parfemace 250 ml

(5 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon bez parfemace je vhodný pro každodenní péči o všechny typy citlivých jemných vlasů. Obsažené rostlinné výtažky vlasovou pokožku lehce myjí, zklidňují a pečují o ni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon bez parfemace Urtekram je vhodný pro každodenní péči o všechny typy citlivých jemných vlasů. Obsažené rostlinné výtažky vlasovou pokožku zklidňují a pečují o ni a zároveň spolehlivě z vlasů vymývají nečistoty, přebytečný kožní maz i zbytky stylingových přípravků.

O aktivní zklidnění jemné vlasové pokožky se postarají výtažky z Aloe vera. Ty jsou bohaté na množství vitaminů, minerálních látek a také antioxidantů, které mají skvělé výživné i harmonizační účinky, mírní nepříjemné svědění, pnutí a zároveň uzamykají v pokožce tolik potřebnou hydrataci.

Aloe v kombinaci s rostlinným skvalenem dodává jemné citlivé pokožce potřebné živiny, pečuje o ni a současně chrání před podrážděním či dokonce dehydratací. Díky jemnému složení bez přidané parfemace a syntetických konzervantů je bohatě postaráno i o tu nejcitlivější pokožku a vlasy, ty jsou zklidněny, zjemněny a ochráněny před opětovným podrážděním.

Šetrná očista

Šampon Urtekram je jiný, než klasické šampony. Nejen, že odstraní z vlasů veškeré nečistoty, ale zároveň je nevysušuje a poskytuje jim šetrnou péči. Šampon Urtekram je velice jemný, vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a smyje všechny nečistoty, přebytečný maz a zbytky stylingových produktů. Výsledkem budou jen krásné, vzdušné a lesklé vlasy.

Přírodní ingredience

Na rozdíl od konvenčních šamponů obsahuje šampon Urtekram pouze sulfáty založené na rostlinné bázi, které jsou oproti syntetickým sulfátům mnohem šetrnější, nezpůsobují vysušení vlasů a pokožky hlavy a nedráždí ji. Tento šampon navíc neobsahuje žádnou přidanou parfemaci z esenciálních olejů, a je proto vhodný i na citlivou pokožku hlavy. 

Krásné a hebké vlasy

V tomto šamponu najde také velké množství výtažků z Aloe vera, které se vyznačují intenzivními zklidňujícími účinky. Aloe vera efektivně zmírňuje jakékoliv podráždění, zklidňuje svědění pokožky hlavy a zmírňuje zarudnutí. Zároveň spolu s rostlinným skvalenem podporuje hydrataci pokožky hlavy, dodává jí živiny a stimuluje regeneraci vlasů. Po použití šamponu jsou vlasy dokonale čisté, objemné a zářivě lesklé. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram No Parfume

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

SUPER / Josef 29. 7. 2017 19:06

Jsem citlivý na různé pachy, nepoužívám aviváže, voňavky, deodoranty… Vadilo mi tedy že po umytí vlasů z nich jde zbytková vůně šamponu i přesto že byl dobře opláchnutý. Vyzkoušel jsem tedy tento šampon a problém se tím zcela vyřešil. Koupil jsem na zkoušku toto menší balení. Příště koupím to větší. Opravdu není třeba se obávat, klidně si kupte tu větší variantu. NULOVÁ vůně po umytí hlavy mycí účinek stejný jako ostatní šampony stačí poměrně málo množství na jedno mytí velmi dobře a rychle jde i z dlouhých vlasů spláchnout

Vysusuje / Samponator 25. 7. 2019 15:50

Sampon opravdu bez vune. Vysusuje ale vlasy. Kdo ma jiz suche a krepate, tak tento suchotu jeste zhorsi.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram No Parfume

Nenašli jste to pravé? Co tohle?