Urtekram Šampon brown sugar 250 ml

Urtekram Šampon brown sugar 250 ml

Urtekram Šampon brown sugar 250 ml

(8 hodn.)
229
214
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks

Šampon Brown sugar pečuje o všechny typy vlasů díky obsahu přírodních minerálů a výtažků. Šampon je velice šetrný k vlasům i samotné vlasové pokožce neboť lehce odstraňuje nečistoty.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Brown sugar Urtekram pečuje o všechny typy vlasů díky obsahu přírodních minerálů a dalších výtažků. Šampon je velice šetrný k vlasům i samotné vlasové pokožce, lehce odstraňuje nečistoty i přebytečný kožní maz, aniž by docházelo k podráždění či dokonce přesušení pokožky.

Jako pěnidlo slouží výtažky z cukrové třtiny, které při kontaktu s vodou vytvoří krémovou pěnu. Ta spolehlivě z vlasů vymyje nečistoty, kožní maz i zbytky stylingových přípravků, aniž by pokožku zbytečně vysušovala či dokonce podráždila. Naopak, cukrová třtina obsahuje množství minerálních látek, které o vlasy pečují, dodávají jim objem a současně pečují o vlasovou pokožku.

Esenciální oleje z levandule a eukalyptu v kombinaci s výtažky z aloe vera se postarají o zklidnění pokožky, působí antibakteriálně a pokožku chrání před vznikem drobných zánětů. Obzvlášť aloe vlasovou pokožku zklidňuje, harmonizuje a hojí, zatímco esenciální oleje zlepšují prokrvení a tím pádem i vstřebávání živin. Šampon s výtažky z cukrové třtiny pečuje o všechny typy vlasů, dodává jim zdravý objem i lesk.

Šetrná očista

Šampon Brown sugar od značky Urtekram je vhodný pro všechny typy vlasů a nemusíte se bát jej použít jak na vlasy mastné, tak sušší. Je totiž velice šetrný a obsahuje jemné pěnivé ingredience, díky kterým rovnoměrně pokryje vlasy krémovou pěnou, která nepodráždí pokožku hlavy a nezpůsobuje nepříjemné svědění.

Lehké a objemné vlasy

Šampon Brown sugar odstraní z vašich vlasů všechny nachytané nečistoty a dodá jim přirozenou svěžest. Díky tomu vlasy opět získají na lehkosti a objemu. Při jeho použití nedochází k vysušování vlasové pokožky, která má tendenci se bránit nadměrnou produkcí kožního mazu. Množství kožního mazu je tak účinně regulováno a vlasy jsou dokonale čisté

Esence z levandule a eukalyptu

Šampon využívá pečující vlastnosti cenných přírodních složek, které vlasy posilují a pomáhají obnovit jejich strukturu. Esenciální oleje z levandule a eukalyptu jsou velice osvěžující a stimulují krevní oběh ve vlasové pokožce, díky čemu minimalizují vypadávání vlasů a naopak podporují jejich růst. Obsažená cukrová třtina obsahuje množství minerálních látek, které o vlasy pečují.

Zklidnění a harmonizace

Šampon Brown sugar obsahuje také bio výtažek z Aloe vera, jenž má silné hydratační vlastnosti. Aloe nejen dodává vlasům a vlasové pokožce vláhu, ale zároveň ji i okamžitě zklidňuje a podporuje její hojení. Šampon je také bohatý na další složky s antibakteriálními účinky, které vlasy jemně čistí a brání vzniku zánětů v této oblasti.

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Proč kupovat fair trade?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kateřina 28. 10. 2018 23:08

Pro mě jeden z nejlepších šamponů od této značky, vlasy jsou odlehčené a výrazně se nemastí:)

/ K 9. 10. 2021 12:59

Vyzkoušeno a není opravdu čeho litovat. Vlasy se mi po nich nemastí tak rychle, jako se mi mastily před používáním tohoto šampónu. Jsou svěží a vypadají zdravěji. Jen je škoda, že na první použití vážně moc nepění, ale není to nic, co by druhá vrstva nenapravila. Skvělý šampón. Určitě doporučuji !

1* / Lenka 11. 8. 2014 20:33

Oceňuji filozofii značky - vegan složení a netestování na zvířatech. Vůně příjemná, jen by mohl víc pěnit, ale to je asi holt úděl přírodních šamponů. :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?