Urtekram Šampon dětský 500 ml

Urtekram Šampon dětský 500 ml

Urtekram Šampon dětský 500 ml

(4 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
357
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Šampon pro děti pečuje o citlivou pokožku díky obsahu zklidňujících výtažků, pokožku i jemné vlásky šetrně myje. Extrakty z měsíčku v kombinaci s magnolií mají harmonizační a protizánětlivé účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon pro děti Urtekram pečuje o citlivou pokožku díky obsahu zklidňujících rostlinných výtažků, pokožku i jemné vlásky šetrně myje. Extrakty z měsíčku lékařského v kombinaci s magnolií mají skvělé harmonizační a protizánětlivé účinky, eliminují vznik případných zánětů a zároveň pokožku chrání před dehydratací.

Báječné zklidňující účinky mají výtažky z Aloe vera, bohaté na množství vitaminů, minerálních látek a také antioxidantů. Ty o jemnou dětskou pokožku i vlásky aktivně pečují, dodávají výživu a zároveň uzamykají tolik potřebnou hydrataci. Aloe v kombinaci s léčivými extrakty z měsíčku a magnolie mají výborné harmonizující a protizánětlivé účinky, eliminují nepříjemné svědění a zároveň zanechávají vlásky jemné a krásně lesklé.

Dětský šampon pečuje nejenom o citlivou dětskou pokožku díky obsahu léčivých rostlinných výtažků, eliminuje podráždění i vznik drobných zánětů a současně vlásky spolehlivě myje. Šampon je tak vhodný pro všechny věkové kategorie, které trpí na přecitlivělou vlasovou pokožku a často se jim tvoří drobné záněty.

Péče pro nejmenší

Dětský šampon Urtekram je vhodný i na tu nejcitlivější dětskou pokožku, kterou nedráždí. šampon se šetrným složením nabitým přírodními ingrediencemi efektivně, ale zároveň jemně odstraňuje z vlásků a pokožky hlavy veškeré nečistoty a nezpůsobuje nepříjemné pálení či svědění vlasové pokožky. Vytváří jemnou krémovou pěnu, která promění povinnou očistu v příjemný rituál.

Šetrné mytí

Tento šampon byl vytvořen speciálně pro dětskou pokožku, která je velmi křehká a náchylná k podráždění či vzniku zánětů. Obsahuje velké množství výtažku z Aloe vera, který se vyznačuje svými zklidňujícími účinky. Aloe vera zmírňuje podráždění i velmi citlivé pokožky, lehce chladí a podporuje hydrataci vlasů i pokožky hlavy. Zároveň podporuje regeneraci pokožky a vlásků.

Zklidnění a harmonizace

V šamponu najdete pouze šetrná pěnidla založená na přírodní bázi, která nejsou tak dráždivá, jako pěnidla syntetická a nevysušují pokožku. Výtažek z měsíčku lékařského má rovněž zklidňující účinky, působí proti podráždění a spolu s výtažkem z magnolie působí protizánětlivě a harmonizačně. šampon je vhodný pro děti všech věkových kategorií a zanechá vlásky jemné a lesklé. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Citlivá péče pro citlivou pokožku

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lenka 26. 8. 2017 07:47

Velké plus tohoto šamponu je jeho větší balení. Po použití u dítěte (syn, krátké jemné vlasy) jsou vzhledově vlasy lesklé a krásně drží tvar i po delší době. Příjemné na omak.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?