Tierra Verde Šampon kopřivový s vůní rozmarýnu a pomeranče 1 l

Tierra Verde Šampon kopřivový s vůní rozmarýnu a pomeranče 1 l

345
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Velmi jemný kopřivový šampon na bázi šetrných tenzidů z kokosového oleje a extraktu z mýdlových ořechů působí proti nadměrné produkci mazu a tvorbě lupů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon kopřivový s vůní rozmarýnu a pomeranče Tierra Verde se může pyšnit certifkátem Eco Garantie. Je určený pro ty, které trápí nadměrná produkce kožního mazu a tvorba lupů. Jemné tenzidy na bázi kokosového oleje mají skvělý mycí účinek, ale zároveň se nemusíte bát, že by vlasovou pokožku vysušovaly. Zbaví vlasy přebytečného mazu a nečistot a vrátí jim svěžest a lesk.

Listy kopřiv obsahují minerály, aminokyseliny, vitamín C a karotenoidy. Výtažek z této byliny je proto ideální pro péči o vlasy se sklonem k rychlému maštění. Snižuje nadměrnou produkci kožního mazu a zároveň i tvorbu lupů, která s ní souvisí. Příjemnou, osvěžující vůni šamponu dodávají bio éterické oleje z rozmarýnu a pomeranče. Na rozdíl od řady běžných šamponů neobsahuje ropné deriváty, syntetickou parfemaci, barviva, sulfáty (průmyslová pěnidla) ani dráždivé anionické tenzidy a je stabilizovaný pouze jemnými potravinářskými konzervanty.

V souladu s obalovou revolucí Tierra Verde lze využít velká balení produktů, kterými doplníte skleněnou lahvičku 230 ml a minimalizujete tak spotřebu plastových obalů.

Tierra Verde vyvíjí výrobky denní potřeby s co nejmenším dopadem na zdraví a životní prostředí. Mezi jejich značky patří eko drogerie Yellow & Blue, menstruační kalíšky Gaia Cup a také biobavlněné produkty Casa Organica a Mama Natura.

Použití: Vmasírujte šampon do mokrých vlasů, až se vytvoří pěna. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte vodou. Pokud šampon bohatě nepění, není to závada a neubírá mu to na účinnosti. Na rozdíl od konvenčních produktů totiž neobsahuje průmyslová pěnidla, která mohou dráždit pokožku. Šampon má nízké pH, které je příznivé pro vlasy i pokožku hlavy. Povrch vlasu se v kyselém prostředí uzavírá, což usnadňuje rozčesávání. Proto šampony většinou není třeba doplňovat kondicionérem. Pokud ho vaše vlasy vyžadují, doporučujeme přírodní prostředky (jablečný ocet, domácí bylinný výluh).

Tip: Suroviny jsou voleny tak, aby představovaly co nejmenší zátěž pro zdraví lidí i planety. Při výrobě produktů je používána revitalizovaná voda. Není testováno na zvířatech. Výrobek neobsahuje ropné deriváty, syntetickou parfemaci, barviva, sulfáty (průmyslová pěnidla) ani dráždivé anionaktivní tenzidy.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah nařeďte vodou a vylejte do kanalizace.

Tierra Verde vyvíjí výrobky denní potřeby s co nejmenším dopadem na zdraví a životní prostředí. 

Hlavní typ vůně: bylinková, citrusová

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: TIERRA VERDE s.r.o., Makovského náměstí 3147/2, Žabovřesky , 616 00 , Brno, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lucie 9. 3. 2023 08:30

Jsem hrozně zklamaná. Asi nejhorší šampon co jsem vyzkoušela. Vlasy mi pořádně neumyje, spíš je mám ještě mastnější. Musím použít opravdu velké množství šamponu, aby to aspoň nějak umylo. Znovu už nekoupím.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?