Lavera Šampon Moisture & Care, Basis Sensitiv 250 ml

Lavera Šampon Moisture & Care, Basis Sensitiv 250 ml

Lavera Šampon Moisture & Care, Basis Sensitiv 250 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon Moisture&Care lehce, a přesto důkladně myje citlivou pokožku hlavy. Obsahuje jemné mycí látky a je obohacený o výtažky z ovoce. Vhodný pro všechny typy vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný šampon Lavera Moisture&Care lehce, a přesto důkladně myje vlasy s citlivou pokožkou. Spojení jemných mycích složek, rostlinných proteinů a výtažků z ovoce se spolehlivě postará o všechny typy vlasů. Šampon je jemně umyje a zároveň lehce ošetří i pokožku hlavy. Navíc, díky vysokému obsahu hydratačních látek působí antistaticky a usnadňuje rozčesávání.

Jemný šampon je skvělým pomocníkem pro každodenní péči o jemné vlasy a citlivou pokožku hlavy. Díky šetrnému složení s nulovým obsahem dráždivých látek je vhodný pro alergiky i pro citlivou pokožku dětí. Složení šamponu je obohaceno o rostlinné proteiny, které vlas lehce uhlazují a zacelují. Navrací mu vitalitu a zdravý lesk. O lesk a zdraví vlasů se postará také šťáva z Aloe vera a výtažky z papáji. Ty navíc podporují hydrataci vlasů a zanechávají je jemné a snadno rozčesatelné.

Šetrná péče

Šampon Moisture&Care Lavera je tím nejjemnějším, co můžete svým vlasům dopřát. Šampon s množstvím přírodních složek vlasy šetrně myje a nezpůsobuje nadměrné vysušení či podráždění vlasové pokožky, zároveň ale odstraní veškeré během dne nahromaděné nečistoty a zbytky stylingových produktů. Vlasy budou po umytí svěží a nadýchané.

Mytí bez podráždění

Šampon Lavera Moisture&Care je jako stvořený právě pro jemné vlasy či pokožku hlavy zvýšeně náchylnou k podráždění. Díky obsahu tenzidů na přírodní bázi šampon nevysušuje a nezpůsobuje nepříjemné zarudnutí či svědění vlasové pokožky. Šetrné mycí složky zaručí vznik jemné krémové pěny, která rovnoměrně pokryje každý vlas a důkladně z něj odstraní nečistoty, bylinné výtažky pak o vlas jemně pečují a nezatěžuji jej. 

Jemnost a lesk

Šampon Lavera je vhodný pro každodenní péči a šťáva z aloe vera nejen, že dodává vlasům a vlasové pokožce hydrataci, ale má zároveň i zklidňující účinky. Ovocný výtažek z papáji pak navrací vlasům přirozený lesk a extrakty z rýže, hrášku a sóji pomáhají vlasy zpevňovat a posilovat. Šampon je vhodný i pro alergiky a výborně jej bude snášet i dětská pokožka a vlasy. 

Použití: Malé množství šamponu aplikujte do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Vydatně opláchněte čistou vodou. Podle potřeby postup opakujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, normální vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Papája - nenápadná superpotravina

Proteiny a jejich místo v kosmetice

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Sabina 31. 3. 2019 08:34

Po šamponu jsem měla krásný vlasy, ale přibližně po 2 týdnech se mi zacaly hodně mastit

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?