Nobilis Tilia Šampon pro objem vlasů 200 ml

Nobilis Tilia Šampon pro objem vlasů 200 ml

Nobilis Tilia Šampon pro objem vlasů 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon s výtažky z myrhy a pomeranče dodává jemným slabým vlasům přirozený objem i zdravý lesk. Obsažené výtažky a oleje pečují o vlas i samotnou pokožku a podporují zdravý růst vlasu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon s výtažky z myrhy a pomeranče Nobilis Tilia dodává jemným slabým vlasům přirozený objem i zdravý lesk. Obsažené rostlinné výtažky a oleje pečují o vlas i samotnou pokožku, podporují zdravý růst vlasu a zároveň posilují jeho strukturu a činí jej odolnějším vůči poškození.

Šampon využívá péči o vlasy posilujících výtažků z myrhy a pomeranče. Ty aktivně zlepšují prokrvení vlasové pokožky, podporují vstřebávání živin a zároveň o vlas pečují. Zacelují jeho strukturu a dodávají účesu přirozený objem. Účinné látky z myrhy vlas lehce a bez nežádoucího zatížení obalí a posílí jej.

Rostlinné výtažky dodávají vlasu zdravý lesk a pružnost, ale také pečují o vlasovou pokožku. Nejen, že dodávají potřebné živiny, ale také mají skvělé antimikrobiální účinky, působí proti vzniku lupů a eliminují případné svědění. Osvědčená kombinace výtažků z myrhy, pomeranče, heřmánku a šalvěje pečuje o vlasy i vlasovou pokožku a zanechává je krásně jemné a zároveň posílené

Posílení a regenerace

Přírodní šampon Nobilis Tilia je poskytne vlasům a pokožce hlavy komplexní péči. Díky přírodním tenzidům šampon vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a odstraní veškeré nečistoty včetně zbytků stylingových produktů. Šampon Nobilis Tilia s výtažky z myrhy a pomeranče se hodí zejména pro slábnoucí vlasy s křehkou strukturou, které mají tendenci se lámat se a plihnout.

Ozdravení vlasového vlákna

Šampon proto vlasy dokonale umyje, avšak nevysušuje je. Naopak pečuje o jejich strukturu v celé délce vlasu od kořínků až ke konečkům. Výtažek z pomeranče dodává vlasům a vlasové pokožce potřebné vitaminy a zároveň pomáhá vyhladit povrch vlasového vlákna, a tím zvýšit jeho lesk. Spolu s extraktem z myrhy tak šampon kromě umytí vlasy posiluje, navrací jim přirozenou pružnost a zanechává je jemné a vyživené. 

Přírodní péče o vaše vlasy

Šampony Nobilis Tilia poskytnou vlasům jak dokonalé umytí, tak důkladnou péči. Díky rostlinným výtažkům pečují o vlasy i pokožku hlavy a pomáhají navrátit vlasům přirozený objem a zářivý lesk. Šampony obsahují šetrnější rostlinné tenzidy, které nezpůsobují vysušování pokožky hlavy, nedráždí a nepodporují tvorbu lupů. Po použití šamponu Nobilis Tilia budou vlasy sametově hebké a zářící zdravím.  

Použití: Malé množství šamponu naneste rovnoměrně do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí šampon nechte pár minut působit a až poté jej důkladně vymyjte čistou vodou. Šampon je vhodný pro každodenní použití.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy vlasů: normální vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Éterický olej myrha

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?