Nobilis Tilia Šampon na suché vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Šampon na suché vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Šampon na suché vlasy 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Obnovující výživný šampon pečuje o poškozené roztřepené vlasy díky obsahu arganového oleje dalších výživných výtažků. Vlasy obnovuje, zaceluje a zároveň je chrání před opětovným poškozením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Obnovující výživný šampon Nobilis Tilia pečuje o poškozené roztřepené vlasy díky obsahu arganového oleje a dalších výživných olejů i výtažků. Vlasy obnovuje, zaceluje jejich strukturu a zároveň je chrání před opětovným poškozením, ať už se jedná o roztřepení v důsledku pravidelného barvení, úpravy horkým vzduchem či jen dlouhodobým pobytem na prudkém slunci.

Šampon pečuje o suché poškozené vlasy díky obsahu arganového a dýňového oleje. Oba dva jsou bohaté na množství vitaminu E a dalších výživných látek, které vlas posilují, zacelují a zároveň jej chrání. Oleje aktivně pečují i o vlasovou pokožku a samotný kořínek a zároveň podporují zdravý růst vlasu.

Výtažky z kopřivy navrací poškozeným matným vlasům zdravý lesk, současně napomáhají zacelení roztřepených konečků a posilují vlas od kořínku po konečky. Rostlinné extrakty v kombinaci s esenciálními oleji z citrusových plodů mají skvělé antibakteriální účinky, posilují vlasovou pokožku a chrání ji před vznikem lupů i drobných zánětů. Díky šamponu získávají i suché poškozené vlasy pěstěný zdravý vzhled, objem a již nejsou natolik náchylné k lámání a třepení.

Lesk a síla pro suché vlasy

Přírodní šampon Nobilis Tilia poskytne vlasům a pokožce hlavy komplexní péči. Díky přírodním tenzidům šampon vytváří bohatou krémovou pěnu, která pokryje každý vlas a odstraní veškeré nečistoty včetně zbytků stylingových produktů. Šampon Nobilis Tilia s arganovým olejem ocení zejména vlasy suché, lámavé a poškozené, které vyžadují regeneraci a výživu. 

Hloubková péče pro suché vlasy

Šampon vlasy dokonale umyje, avšak nevysušuje je. Naopak pečuje o jejich strukturu v celé délce vlasu. Díky rostlinným olejům, zejména pak arganovému, šampon pomáhá obnovit strukturu vlasového vlákna, a tím navrací vlasům zářivý lesk. Arganový olej opečovává i velmi poškozené vlasy a dodává jim jemnost a přirozenou pružnost. Vlasy se pak lépe upravují a mají zdravý lesklý vzhled. 

Přírodní péče o vaše vlasy

Šampony Nobilis Tilia poskytnou vlasům jak dokonalé umytí, tak důkladnou péči. Díky rostlinným výtažkům pečují o vlasy i pokožku hlavy a pomáhají navrátit vlasům přirozený objem a zářivý lesk. Šampony obsahují šetrnější rostlinné tenzidy, které nezpůsobují vysušování pokožky hlavy, nedráždí a nepodporují tvorbu lupů. Po použití šamponu Nobilis Tilia budou vlasy sametově hebké a zářící zdravím.  

Použití: Malé množství šamponu naneste rovnoměrně do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí šampon nechte pár minut působit a až poté jej důkladně vymyjte čistou vodou. Šampon je vhodný pro každodenní použití.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Šampon / Ivana 15. 7. 2016 10:51

Šampon mi nevyhovoval, má být obnovující a na suché vlasy, naopak mi přišlo, že mám po něm vlasy dosti vysušené. Nakonec jsem ho z poloviny ani nevypotřebovala.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?