Natura Siberica Šampon pro suché vlasy Ochrana a výživa 400 ml

Natura Siberica Šampon pro suché vlasy Ochrana a výživa 400 ml

Natura Siberica Šampon pro suché vlasy Ochrana a výživa 400 ml

(3 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Certifikáty: BIO ECO COSMESI
Certifikát BIO ECO COSMESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon pro suché vlasy chrání vlas i vlasový kořínek díky přírodním látkám a výtažkům a zároveň dodává potřebnou výživu. Extrakty z rozchodnice v kombinaci s cedrovým mlékem dodávají potřebnou hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon pro suché vlasy Natura Siberica chrání vlas i vlasový kořínek díky přírodním látkám a výtažkům a zároveň jim dodává potřebnou výživu. Extrakty z rozchodnice růžové v kombinaci s cedrovým mlékem dodávají vlasům potřebnou hydrataci a od kořínků je posilují.

Rozchodnice je bohatá na antioxidanty, které vlas chrání, posilují a obnovují poškozené buňky. Cedrové mléko se postará o výživu vlasů od kořínků až po konečky díky vysokému obsahu vitaminu E. Ten stimuluje obnovu buněk a tím podporuje růst vlasu.

Výtažky ze sibiřské jedle, puškvorce a dalších bylinek o vlasy intenzivně pečují a starají se i o pokožku hlavy. Rakytníkový olej se postará o lesk a jemnost vlasů, lehce uhlazuje jejich strukturu a zjemňuje poškozené roztřepené konečky bez zatížení.

Extra péče pro suché vlasy

Ochranný šampon Natura Siberica pro suché a poškozené vlasy navrací vlasům zdravý zářivý vzhled. Jemný šampon s krémovou konzistencí a přírodními výtažky vytváří bohatou pěnu, která umyje vlasy a pokožku hlavy bez nadměrného vysušení či podráždění. Dokonale odstraní veškeré nečistoty a zanechává vlasy lesklé, pružné a snadno upravitelné.

Lesk a síla

Vlasy náchylné k vysušení či poškození se velice snadno lámou či třepí. Šampon určený speciálně pro suché vlasy je ale velice šetrný a umyje vlasy tak, aby nepřipravil vlasovou pokožku o její přirozenou ochrannou bariéru, a zároveň nevysušuje samotné vlasové vlákno. Naopak dodává vlasům jemnou péči, aniž by je zatěžoval a pomáhá vlasy dlouhodobě posílit.

Vitaminy a antioxidanty

Cedrové mléko pečuje o celý vlas od kořínku až ke konečku a pomáhá jej obnovovat a revitalizovat. Obsažený vitamin E pak podporuje regeneraci, a tím i podporuje růst vlasů. Výtažek z rozchodnice chrání vlasy proti volným radikálům a poskytuje jim posílení. Rakytníkový olej zásobuje vlasy a vlasovou pokožku vitaminy, antioxidanty a stopovými prvky, podporuje jejich zdravý lesk a pomáhá jim navrátit přirozenou hebkost a přímo oslnivý lesk. 

Použití: Malé množství šamponu naneseme na vlhké vlasy a jemnou masáží napěníme. Poté vydatně opláchneme vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: suché vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Rozchodnice růžová – přírodní viagra a účinný bojovník proti depresi

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?