Desert Essence Šampon pro všechny typy vlasů malina 237 ml

Desert Essence Šampon pro všechny typy vlasů malina 237 ml

(1 hodn.)
Značka: Desert Essence
Certifikáty: NSF
Certifikát NSF
Balení:
394
Momentálně vyprodané na e-shopu

Výživný šampon s výtažky z malin pečuje o všechny typy vlasů, dodává jim krásný zdravý lesk, usnadňuje rozčesávání a zároveň brání zacuchávání vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Výživný šampon s výtažky z malin Desert Essence pečuje o všechny typy vlasů, dodává jim krásný zdravý lesk, usnadňuje rozčesávání a zároveň brání zacuchávání vlasů. Výtažky z bylinek a rostlin o vlas i pokožku hlavy intenzivně pečují a dodávají živiny i hydrataci potřebné pro jejich zdraví.

Šampon skvěle pečuje o všechny typy vlasové pokožky díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera. Aloe je bohaté na množství živin a minerálních látek, které pokožku hlavy harmonizují, uzamykají v ní tolik potřebnou hydrataci a zároveň pečují i o samotný vlas. Usnadňují jeho rozčesávání, zjemňují strukturu a chrání jej před zacucháváním či krepatěním. Aloe společně s rostlinnými tenzidy lehce avšak účinně odstraňuje nečistoty i zbytky stylingových přípravků, aniž by pokožku zbytečně dráždily a podněcovaly k nadměrnému maštění.

O zdraví vlasu se starají výtažky z malin, kopřivy, juky a mnohých dalších. Všechny bylinky aktivně napomáhají zdraví vlasu i pokožky, mají výborné zklidňující a regenerační vlastnosti. Šampon nejenom že všechny typy vlasů šetrně myje, ale také jim dodává zdravý lesk a pružnost. A jako bonus se vám dostane jemné ovocné vůně malin.

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte šampon v kombinaci s kondicionérem ze stejné produktové řady.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: jemné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Maliny a jejich účinky na zdraví

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spíše nedoporučuji / Daniela 10. 9. 2018 21:53

Mám sušší lámavé vlasy a tento šampon za mě ne. Sice důkladně myje, ale přijde mi, že také celkem vysušuje. Hezky voní... no a to je asi tak vše, co by se k němu dalo podotknout. Nevím, co je na tomto šamponu za 325 Kč. Už znovu nekoupím.

Spíše ne / Josef 26. 8. 2019 23:06

Koupil jsem tento šampon a hledal kritéria co nejvíce přírodní. Po aplikaci a umytí jde cítit, že v šamponu je docela silná čistící složka, která vlasy "propere" a pořádně odmastí. Dále laciná malinová vůně, kterou z nepochopitelných důvodů pro mne výrobce použil... Proč? Chápal bych pro děti, ale standard šampon? To fakt nechápu. Tím vše končí... Nic víc. Žádná hydratace, žádná výživa, žádný efekt po uschnutí vlasů. Po delším používání začne oxidovat, hnědnout a měnit vůni. Celkově: šampon je spíše podprůměrné kvality, "tenký" s velmi lacinou vůní bez výrazného blahodárného a výživového efektu. Neublíží, žádná chemie toď vše. Celkové hodnocení 65%

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?