Urtekram Šampon Rhassoul na objem 250 ml

Urtekram Šampon Rhassoul na objem 250 ml

(20 hodn.)
229
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Šampon dodává objem a pečuje zejména o mastné a jemné vlasy díky vysokému podílu marockého jílu a zklidňujícího extraktu z aloe vera. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení20
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Rhassoul Urtekram pečuje o všechny typy vlasů, obzvlášť o ty mastné a jemné, díky vysokému podílu marockého jílu a extraktu z aloe vera. Kombinace účinných látek zklidňuje vlasovou pokožku, stabilizuje funkci mazových žláz a zároveň dodává vlasům krásný přirozený objem i lesk.

Šampon pečuje o vlas i samotnou pokožku díky vysokému podílu extraktu z aloe vera. Aloe nejen že má skvělé zklidňující účinky, ale také vlasovou pokožku regeneruje, zjemňuje a uzamyká tolik potřebnou hydrataci. V kombinaci s marockým jílem šetrně myje, odstraňuje přebytečný kožní maz, nečistoty i zbytky stylingových přípravků a zároveň harmonizuje funkce mazových žláz.

Esenciální oleje z máty nejenom že osvěžují vlasy a eliminují jejich maštění, ale také zlepšují prokrvení vlasové pokožky a tím i lepší a snadnější vstřebávání živin k vlasovému kořínku. Vlasy tak získávají krásný objem a lesk, méně se mastí a současně nejsou zbytečně zatížené a nemají tendenci plihnout.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert, Leaping Bunny a Vegan - kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Použití: Před použitím šampon důkladně protřepejte. Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: jemné vlasy, mastné vlasy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Miláčci roku 2017 aneb Co jste si kupovali nejvíce

Recenze: Rhassoul – univerzální pomocník

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Anna 22. 8. 2022 21:37

Normalne si vlasy myji jednou za 2 dny, ale s timto samponem bohate staci jednou za 3 dny. Vlasy jsou i takove bohatsi, palec nahoru!

Skvělý šampon pro jemné vlasy / Hanka 13. 10. 2017 11:12

Hned po prvním umytí s tímto šampónem měly mé jemné vlasy úplně jinou strukturu než po umytí jakýmkoliv šampónem z drogerie. Za mě perfektní volba a budu se toho držet. Mám jemné mastící se vlasy a tenhle šampón si jen chválím!

bezkonkurenční / Ina 24. 9. 2017 16:31

Po prvním použití neskutečné pocity. Mé jemné a většinou splihlé vlasy byly najednou hebké, vzdušné, měly přirozený objem, takže jsem nemusela ani používat pěnové tužidlo. Předchozí šampony jsme dala k dopotřebování partnerovi a už používám pouze Rasul. Momentálně objednávám třetí lahvičku a už na něj přešla i mamka. Výborná věc. Všimla jsem si, také že moc pěkně reaguje s Henou Five Fives (ta čistá verze bez příměsí), kterou používám a společně dodávají mým vlasům nádherný odstín po velmi dlouhou dobu. Kolegyně v práci mi je neustále chválí.

/ Martina 17. 7. 2018 21:23

Skvělý šampon na mastici se vlasy. Vlasy jsou krásně jemné a nemusí se tak často mýt.

/ Monika 27. 10. 2020 10:37

Vyzkoušela jsem mnoho produktů na mastné a splihlé vlasy a jedině tento šampón mi opravdu vyhovuje. Vlasy se nemastí tak rychle a přijdou mi vyživené. Super :-)

Nejlepší šampon / Monika 1. 5. 2019 11:15

Jak je už známé když se přechází z chemické na přírodní kosmetiku tak chvilku trvá než se dostaví výsledek. Záleží na tom, jak hodně jsou vlasy zanesené silikony a ostatními chemikáliemi. Takže je potřeba vytrvat protože výsledek stojí za to. Měla jsem problém s mastícími a splihlými vlasy. Tenhle šampon je zázrak,’kam se na něj hrabou šampony od kadeřnice. Vlasy jsem dřív myla každý druhý den s tím že ten druhý den byl kritický. Asi po 14 dnech s tímhle šamponem si vlasy myju každý 3 den a i ten poslední jsou pěkný, mají nějaký tvar a objem. Jediné co byl ze začátku pro mě problém, bylo, že jsem šampon špatně vymyla a jíl mi zůstával u kořínků a vlasy tak šíleně elektrizizovali. Takže na to pozor. Další co jsem zaznamenala, že vlasy méně padají, možná i rychleji rostou a jsou šíleně lesklé.

/ Petra 27. 8. 2018 14:56

Šampon není úplně vhodný pro vlasy, které se sice extrémně mastí u hlavy, ale v délkách jsou suché -> ty totiž i při použití kondicionéru jdou těžce rozčesat... ale opravdu jsou po něm vlasy nadýchanější a měně se mastí

/ Petra 8. 8. 2018 13:45

Mám jemné vlasy s tendencí se rychleji mastit. Umývám si vlasy ráno a každý druhý den. S šamponem se mi doba mytí prodlužuje zpravidla o den, což oceňuji. Šampon přidává mírně na objemu. Hezky pění a oproti jiným Urtekramům mi přijde, že díky jeho konzistenci jej spotřebuji na mytí i méně. S šamponem jsem celkově spokojena a navíc není potřeba po umytí požívat octové vody aj. Chová se jako normální šampon s drogerky.

výborný / Viki 12. 2. 2016 21:01

Výborný šampon, krásné a bohatě pění, jemná pěna šetrně meje vlasy a jemně je provoní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?