Nobilis Tilia Šampon na mastné vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Šampon na mastné vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Šampon na mastné vlasy 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační šampon pečuje o jemné snadno se mastící vlasy díky obsahu rostlinných výtažků a olejů. Brání nadměrnému maštění vlasové pokožky, mírní svědění kůže a eliminuje výskyt lupů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační šampon Nobilis Tilia pečuje o jemné snadno se mastící vlasy díky obsahu rostlinných výtažků a olejů, které brání nadměrnému maštění vlasové pokožky. Extrakty z rozmarýnu, zeleného čaje, šalvěje a mnohých dalších bylinek stabilizují funkci mazových žláz, mírní svědění pokožky a udržují ji zdravou.

Základ šamponu je tvořen rostlinnými tenzidy, které při kontaktu s vodou vytvoří krémovou pěnu. Ta spolehlivě odstraní nečistoty, prach, zbytky stylingových přípravků i přebytečný kožní maz, aniž by pokožku zbytečně dráždila a tím pádem podporovala její nadměrné maštění. Jemná pěna umyje nečistoty, zatímco výtažky ze zeleného čaje, tymiánu, rozmarýnu, šalvěje a heřmánku pokožku šetrně dezinfikují a stabilizují funkci mazových žláz.

Bylinky díky svým dezinfekčním vlastnostem vlasovou pokožku zklidňují, mírní její svědění a také bojují proti vzniku lupů. Jemné mastné vlasy jsou tak méně náchylné k maštění, získávají zdravý lesk a objem.

Mytí a péče v jednom

Regenerační šampon Nobilis Tilia je komplexní péčí o vlasy i pokožku hlavy. Jemný přírodní šampon vytváří bohatou pěnu, která pokryje každý vlas a odstraní veškeré nečistoty včetně zbytků stylingových produktů. Regenerační šampon Nobilis Tilia se hodí zejména pro vlasy s jemnou strukturou, které mají tendenci se nadměrně mastit a ztrácet na žádoucím objemu.

Hebké a objemné vlasy

Šampon proto vlasy dokonale umyje a zanechává je nadýchané od kořínků. Extrakt z rozmarýnu a šalvěje působí na kvalitu vlasů i samotné vlasové pokožky a mají tonizační účinky. Podporují prokrvení pokožky hlavy, a tím i stimulují růst vlasů, zároveň působí přirozeně antibakteriálně. Výtažek ze zeleného čaje a dalších bylinek pak pomáhají stabilizovat funkci mazových žláz, a tím i zpomalit mastění vlasů. 

Šetrná péče díky přírodním složkám

Šampony Nobilis Tilia poskytnou vlasům jak dokonalé umytí, tak důkladnou péči. Díky rostlinným výtažkům pečují o vlasy i pokožku hlavy a pomáhají navrátit vlasům přirozený objem a zářivý lesk. Šampony obsahují šetrnější rostlinné tenzidy, které nezpůsobují vysušování pokožky hlavy, nedráždí a nepodporují tvorbu lupů. Po použití šamponu Nobilis Tilia budou vlasy sametově hebké a zářící zdravím.  

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy vlasů: jemné vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Velká spokojenost / Jakub 5. 1. 2019 17:27

Vlasy umeje a pěkně voní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?