Kiss My Face Corp. Šampon Whenever, zelený čaj a citrus 325 ml

Kiss My Face Corp. Šampon Whenever, zelený čaj a citrus 325 ml

Kiss My Face Corp. Šampon Whenever, zelený čaj a citrus 325 ml

(2 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon Whenever pro každodenní použití se zeleným čajem a výtažky z citrusových plodů šetrně myje vlasy a propůjčuje jim svěží vůni. Vybraná směs bylin blahodárně působí na vlasovou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Whenever Kiss My Face pro každodenní použití se zeleným čajem a výtažky z citrusových plodů šetrně myje vlasy a propůjčuje jim svěží citrusovou vůni. Pečlivě vybraná směs bylin blahodárně působí na vlasovou pokožku a podporuje rychlejší růst vlasů. Kombinace kokosového a arganového oleje zaručuje vlasům potřebnou výživu a obnovuje ochranný film pokožky hlavy.

Esenciální oleje ze zeleného čaje, levandule, šalvěje a eukalyptu zklidňují podráždění vlasové pokožky, korigují činnost mazových žláz a pomocí obsažených antioxidantů vylepšují poškozenou vlasovou strukturu. Ovocné extrakty z citronu, pomeranče a limetky vlasy pomocí přírodních enzymů vyhlazují a zanechávají je vysoce lesklé, jemné a provoněné. 

Marocký arganový olej za studena lisovaný z plodů argánie trnité se pyšní vysokým obsahem antioxidačních tokoferolů. Napravuje poškozené a dehydratované vlasy. Předchází roztřepeným konečkům a zlepšuje stav konečků již zničených. Navrací vlasům lesk, pevnost a vitalitu. Kokosový olej obsahuje velké množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů. Díky jeho výborné vstřebatelnosti přináší hydrataci, regeneraci a výživu právě tam, kde je nejvíce potřeba.

Použití: Naneste na vlhké vlasy a rozmasírujte. Poté opláchněte.

Tip: Nejlepších účinků dosáhnete v kombinaci s Whenever kondicionerem.

Typy vlasů: normální vlasy

Výrobce: Kiss My Face Corp., 144 Main Street , 12525-0224, Gardiner NY , Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nic moc / Markéta 25. 7. 2017 23:13

šampon jsem se rozhodla vyzkoušet kvůli jinému druhu pěnidla, jestli by ho moje citlivá svědící pokožka hlavy lépe snesla, ale nic. Přijde mi, že spíše dráždí. Přírodní šampony používám už dlouho, ale toto mi přijde jako obyč z drogerie. Také vůně mi připomíná citrusový čistič na záchod. od této značky jsem vyzkoušela pouze tento produkt, možná že jsem se jen netrefila.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?