Nobilis Tilia Sauna 10 ml

Nobilis Tilia Sauna 10 ml

Nobilis Tilia Sauna 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Směs éterických olejů, jenž prohloubí váš zážitek ze saunování. Podporuje celkovou detoxikaci organismu, zmírňuje únavu a psychické napětí a přináší celkovou očistu pro tělo i mysl.

Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Sauna je směs čistých éterických olejů vyráběná v lékopisné kvalitě. Tato variace éterických olejů je navržena tak, aby prohloubila váš zážitek ze saunování a umocnila vaši relaxaci. Směs sauna podporuje celkovou očistu organismu, podporuje vylučování odpadních látek a přináší vašemu tělu rovnováhu.

Tato vonná kompozice působí především na dýchací a vylučovací systém, optimalizuje jejich funkci a zvyšuje efekt saunování. Podporuje přirozenou detoxikaci a má vliv také na psychiku. 

Směs Sauna má účinky proti depresím, únavě a špatné náladě. Zmírňuje psychické i fyzické napětí a podporuje uvolněnou komunikaci.

Pro chvíle odpočinku

Směs éterických olejů Nobilis Tilia Sauna obklopí vaše smysly vůní se silným relaxačním potenciálem. Je jako stvořená pro chvíle odpočinku. Tato variace vonných esencí byla speciálně sestavena tak, aby umocnila efekt saunování a celkově zlepšila zážitek z něj. Vůně působí na vaše tělo i mysl a znásobí účinky saunování.

Dýchejte zhluboka

Tato směs éterických olejů má účinky na dýchací trakt a pomáhá udržet dýchací cesty průchodné. Podporuje celkovou regeneraci organismu a zároveň působí rovněž na systém vylučovací. Díky saunování s éterickými oleji se budete cítit jako znovuzrození. Jednotlivé esence se harmonicky vzájemně doplňují a vytvářejí kompozici, která vás doslova pohltí. 

Detoxikace pro vaše tělo

Směs Sauna od Nobilis Tilia tak stimuluje metabolismus těla a podporuje odplavování škodlivých látek z organismu. Je skvělým doplňkem při detoxikaci a očišťuje vaše tělo. Vůně éterických olejů rovněž ovlivňuje vaši psychiku, pomáhá proti depresím, špatné náladě, únavě a přemíře stresu.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 5 let věku. Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Éterické oleje při nachlazení

Hurá do sauny!

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?