NaturGYN Scarlett vaginální tělísko 2 ks

NaturGYN Scarlett vaginální tělísko 2 ks

NaturGYN Scarlett vaginální tělísko 2 ks

(1 hodn.)
Značka: NaturGYN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vaginální tělísko Scarlett je výjimečný produkt vyrobený podle prastaré čínské receptury. Tělísko je určeno na podporu gynekologického a urologického zdraví ženy.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Vaginální tělísko NaturGYN Scarlett je výjimečný, čistě přírodní produkt vyrobený podle prastaré čínské receptury. Obsahuje pouze výtažky z bylin vyskytujících se ve vysokohorských oblastech Číny. Tělísko je vhodné na podporu gynekologického a urologického zdraví ženy.

Díky látkám obsaženým v bylinách vaginální tělísko detoxikuje, pohlcuje nežádoucí organismy, dezodoruje, čistí a podporuje tvorbu mikrobiologické rovnováhy poševní sliznice. Zrychluje přirozenou obnovu optimálního poševního prostředí. Pomáhá potlačovat vaginální infekce - především vaginální mykózy a bakteriální vaginózy spojené s pálením, řezáním, svěděním, zápachem či výtoky. Příznaky obvykle rychle mizí a používání vede ke snížení četnosti vaginálních zánětů.

Dávkování: 1 tělísko měsíčně preventivně, 2 tělíska měsíčně při obtížích s přerušením jeden den mezi aplikacemi. Pokud obtíže přetrvávají, v aplikacích dvou tělísek měsíčně pokračujte až do úplného odeznění.

Upozornění: Tělísko se nezavádí 7 dní před očekávanou menstruací, v jejím průběhu a 3 dny po ukončení menstruace. Pohlavní styk se během aplikace nedoporučuje. Lze používat s antikoncepcí. Je vhodné pro těhotné ženy, kojící matky a ženy s diabetem.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Miroslav Skalický – medicaHERBA, Jana Palacha 1552 , +420 602 939 608, Pardubice, Česká republika

Z blogu1

Intimní potřeby bez chemie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

100% funguje / Eliška 7. 3. 2019 13:46

Ze začátku léčby doporučuji 2 tělíska po dobu max 3 měsícu, pak měsíc pauzu a poté 1 tělísko jako prevenci

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?