Nobilis Tilia Sérum bioaktivní obnovující, anti-age de luxe 50 ml

Nobilis Tilia Sérum bioaktivní obnovující, anti-age de luxe 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Obnovující bioaktivní sérum je bohaté na množství regeneračních látek, které pokožku aktivně posilují, vyhlazují a dodávají jí zdravý pěstěný vzhled. Sérum je vhodné nejenom pro zralou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Obnovující bioaktivní sérum Nobilis Tilia je bohaté na množství regeneračních a pečujících látek, které pokožku aktivně posilují, vyhlazují a dodávají jí zdravý pěstěný vzhled. Sérum je vhodné nejenom pro zralou pleť, ale také pro všechny, kdo chtějí mít jemnou vypnutou pokožku bez známek stárnutí. Obsažené rostlinné látky příznivě ovlivňují metabolismus pokožky a podporují její přirozené regenerační procesy.

Základ obnovujícího séra tvoří rostlinný skvalen, který aktivně obnovuje přirozenou ochrannou vrstvu pleti. Navíc působí jako významný antioxidant, pokožku chrání před působením nepříznivých vnějších vlivů, a tímpádem i před známkami předčasného stárnutí. Skvalen v kombinaci se šípkovým olejem pokožku skvěle regeneruje, vyživuje do hloubky a díky vysokému podílu antioxidantů zároveň chrání před ztrátou elasticity.

Tyto účinné látky v kombinaci s olejem z růží, pelargonie, citronové trávy a také makadamovým olejem pokožku regenerují, posilují a podporují její přirozenou vitalitu. Pleti se tak dostává bohaté hydratace i potřebných živin, rychleji a lépe se hojí a je odolnější vůči poškození i ztrátě elasticity. Sérum je výborným pomocníkem pro všechny typy pleti, které potřebují dodat dávku hydratace a zdravý vzhled.

Luxusní vzpruha pro pleť

Bioaktivní obnovující sérum Nobilis Tilia je to pravé pro každou pleť, která si zaslouží extra péči. Toto jedinečné sérum obsahuje koncentrovaný koktejl účinných látek, jež prospívají kvalitě pokožky a dlouhodobě ji revitalizují a obnovují. Sérum Nobilis Tilia není jen pro zralou pleť, je vhodné pro všechny, kdo chtějí zpomalit čas a dodat své pokožce svěží a regenerovaný vzhled.

Podpora regenerace

Bioaktivní sérum Nobilis Tilia obsahuje jen ty nejlepší přírodní ingredience s pěstícími účinky. Směs rostlinných olejů a přírodních extraktů dodají pokožce vše, co potřebuje, aniž by ji zatížily. Sérum má lehkou gelovou konzistenci, která se snadno roztírá a velice rychle vstřebává. Po séru můžete ihned aplikovat svlj oblíbený denní či noční krém a je vhodné rovněž pod make-up.

Intenzivní péče

Sérum tak představuje krok navíc ve vaší péči o pokožku. Dodá pleti extra porci péče díky luxusním přírodním olejům. Olej z růže vinné se yznačuje silnými regeneračními účinky, stimuluje obnovu buněk a působí proti vysušení pleti, a tím i vzniku vrásek. Obnovuje vzhled pokožky, lehcce ji vypíná a dodává vitaminy. Makadamiový olej pak pokožce poskytuje intenzivní výživu a vyhlazuje ji.

Revitalizovaná a svěží pokožka

Pelargoniový olej spolu s olejem z citronové trávy pak pokožku posilují a navracejí jí rozzářený vzhled. Základem séra je pak rostlinný skvalen, který pleť chrání a obnovuje. Obsahuje množství antioxidantů, které bojují proti volným radikálům, a tím zpopmalují stárnutí pokožky. Sérum s bioaktivními složkami je vhodné pro všechny typy pleti. 

Použití: Pár kapek séra aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Sérum můžete používat samostatně či pod oblíbený pleťový krém.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte sérum v kombinaci s ostatními bioaktivními anti age Nobilis Tillia produkty.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Anti Age de Luxe

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

Hladká pleť bez použití peelingu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?