Nobilis Tilia Sérum šalvěj 20 ml

Nobilis Tilia Sérum šalvěj 20 ml

Nobilis Tilia Sérum šalvěj 20 ml

(3 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační šalvějové sérum je mimořádně vhodné pro ošetření mastné problematické pleti, kterou zjemňuje, stabilizuje funkce mazových žláz a zároveň brání ucpávání pleťových pórů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační šalvějové sérum Nobilis Tilia je mimořádně vhodné pro ošetření mastné problematické pleti, kterou zjemňuje, stabilizuje funkce mazových žláz a zároveň brání ucpávání pleťových pórů. Sérum také pomáhá při poruchách pigmentace, pokožku šetrně bělí a sjednocuje její barevný tón.

Sérum v sobě spojuje léčivé účinky esenciálních olejů ze šalvěje, cypřiše a borovice. Ty mají skvělé dezinfekční a zklidňující účinky, působí antibakteriálně a harmonizují činnost mazových žláz. Zanechávají problematickou pokožku méně náchylnou k tvorbě nedokonalostí, pleť se méně mastí a získává zdravější sjednocenou barvu.

Šalvějové sérum je výborným pomocníkem pro ošetření nečisté mladé pokožky, pleť intenzivně léčí, zklidňuje a chrání před opětovným vznikem nedokonalostí i zarudnutí. Sérum je vhodným třetím až čtvrtým krokem biofáze, ale lze jej používat i samostatně.

Harmonizace a čištění

Sérum se šalvějí od Nobilis Tilia bude je vhodnou varientou pro všechny majitelky a majitele mastné problematické pokožky. Toto sérum kombinuje variaci rostlinných esencí, které se vzájemně podporují svými účinky a zaručí vám hladkou, čistou rozjasněnou pokožku. Esenciální olej z šalvěje lékařské je přirozeně antiseptický, chrání proti vzniku pupínků a hojí pupínky již vzniklé. 

Pro pokožku bez nedokonalostí

Sérum kombinuje šalvějový esenciální olej s výtažkem z borovice a cypřiše, jež pomáhají regulovat produkci kožního mazu, čímž pleť dlouhodobě zmatňují a navíc brání ucpávání pórů. Navíc sjednocují tón pokožky a podporují i její prokrvení, čímž urychlují hojení. Sérum tak dlouhodobě pomáhá pokožku harmonizovat a chrání ji proti vzniku všech druhů nedokonalostí.

Unikátní Biofáze

Sérum lze použít jako třetí nebo čtvrtý krok tzv. Biofáze. Biofáze je unikátní systém péče o pokožku Nobilis Tilia skládající se ze správného kombinování jednotlivých sér z cenných přírodních ingrediencí, jež dodávají pleti extra péči a jsou zaměřená na určité problémy pokožky. Pečlivá kombinace rostlinných výtažků pomáhá uchovávat vitalitu pleti a přímo aktivuje enzymy, jež pomohou vrátit pokožku její přirozenou záři a zdravý pěstěný vzhled.

Použití: Pár kapek séra aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Sérum můžete používat samostatně či v kombinaci s ostatními séry Biofáze podle typu a stavu vaší pleti.

Tip: Pokud používáte více sér, udržujte mezi jednotlivými aplikacemi 10 minut pauzu, aby měly účinné látky dostatek času proniknout do pokožky.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Krémy na problematickou pleť

Produktové řady: Nobilis Biofáze

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

Aromaterapie pro těhotné

Biofáze od Nobilis Tilia

Esenciální olej Šalvěj muškátová

Hladká pleť bez použití peelingu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Je libo babské ucho? Nebo snad raději šalvěj?

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nebezpečná móda jménem botox

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Andrea 6. 8. 2016 10:13

Sérum používám každý večer a to zhruba 2 týdny. Jsem velmi spokojená s výsledky - fleky po akné pomalu mizí a nové akné se téměř neobjevuje.

Příjemné / Heluš 7. 3. 2016 21:40

Používám občas, sérum je příjemné, pleť je po použití jemná, vypnutá, hladká, nevysušená, svěží.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?