Nobilis Tilia Sérum tymián 20 ml

Nobilis Tilia Sérum tymián 20 ml

Nobilis Tilia Sérum tymián 20 ml

(3 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tymiánové sérum pokožku obličeje zchlazuje, osvěžuje a čistí do hloubky. Společně se sérem z geránia aktivuje činnost enzymů a je tak druhým účinným sérem biofáze.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Tymiánové sérum Nobilis Tilia pokožku obličeje zchlazuje, osvěžuje a čistí do hloubky. Podporuje lymfatickou cirkulaci a tím pádem také aktivní regeneraci pokožky. Společně se sérem geránium aktivuje činnost enzymů a je tak druhým účinným sérem biofáze.

Sérum kombinuje esenciální oleje z levandule, máty, citrusových plodů a samozřejmě rozmarýnu a tymiánu. Pokožku zklidňuje, osvěžuje a harmonizuje její funkce. Zároveň zlepšuje vstřebávání následné péče do hlubších vrstev pleti. Tymiánové sérum je vhodné použít jako druhé sérum v pořadí, a to pro všechny typy pleti. Zklidňuje, mírní začervenání a zlepšuje činnost lymfatického systému.

Detoxikace pro vaši pleť

Sérum Tymián je základním sérem systému biofáze. Má komplexní vliv na pokožku, kterou probudí k životu. Má ochlazující a zklidňující účinky, zároveň ale podporuje lymfatickou cirkulaci, takže přispívá k detoxikaci pokožky a vylučování škodlivých látek. Obnovuje tak metabolismus pokožky, stimuluje regenerační procesy a pleť celkově revitalizuje.

Zklidnění a osvěžení

Sérum obsahuje esenciální olej z máty peprné, která podporuje mikrocirkulaci v pokožce a zároveň jemně chladí. Díky tomu je urychlena regenerace a hojení pleti. Esence z tymiánu pak pomáhá pleť čistit a dlouhodobě působí proti výskytu nedokonalostí, pupínků a ucpaných pórů. Sérum je vhodné pro všechny typy pleti, nezatěžuje a nezanechává ulepený pocit.

Unikátní Biofáze

Sérum je druhým krokem tzv. Biofáze a doplňuje sérum s gerániem. Biofáze je unikátní systém péče o pokožku Nobilis Tilia skládající se ze správného kombinování jednotlivých sér z cenných přírodních ingrediencí, jež dodávají pleti extra péči a jsou zaměřená na určité problémy pokožky. Pečlivá kombinace rostlinných výtažků pomáhá uchovávat vitalitu pleti a přímo aktivuje enzymy, jež pomohou vrátit pokožku její přirozenou záři a zdravý pěstěný vzhled.

Použití: Pár kapek séra aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Sérum můžete používat samostatně či v kombinaci s ostatními séry Biofáze podle typu a stavu vaší pleti.

Tip: Pokud používáte více sér, udržujte mezi jednotlivými aplikacemi 10 minut pauzu, aby měly účinné látky dostatek času proniknout do pokožky.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Biofáze

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

Biofáze od Nobilis Tilia

Hladká pleť bez použití peelingu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

hodnocení / patrik 18. 3. 2014 21:19

Příjemná vůně. Lehce chladí, rychle se vstřebává.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?