La Clarée Šetrné čistící mléko, oliv' 150 ml

La Clarée Šetrné čistící mléko, oliv' 150 ml

La Clarée Šetrné čistící mléko, oliv' 150 ml

Značka: La Clarée
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Velice jemné čistící mléko šetrně odstraní zbytky make-upu a dalších nečistot, a zároveň pečuje o pokožku. Bio šťáva z aloe vera ihned zklidní jakékoliv podráždění pleti a bambucké máslo jí dodává dlouhotrvající hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

La Clarée Šetrné čistící mléko je mimořádně vhodné i pro přecitlivělou pokožku či pleť náchylnou ke vzniku zarudnutí, suchých míst či s tendencí k nepříjemnému svědění. Toto mléko jemně, avšak účinně odstraňuje zbytky líčení a případné nečistoty, a zanechává pleť dokonale čistou a svěží. Je skvělým prvním krokem, jenž připraví pokožku na použití dalších pečujících přípravků.

Toto pleťové mléko obsahuje množství přírodních ingrediencí, které přinášejí pleti pečující benefity. Díky bio šťávě z aloe vera ihned zklidní jakékoliv podráždění a poskytne vám příjemný chladivý pocit. Zároveň hydratuje pokožku a odstraňuje pocit vysušení či pnutí. Spolu s bambuckým máslem vyživuje pleť do hloubky a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům.

Výtažek z listů olivovníku je bohatý na antioxidanty a spolu s vitaminem E chrání proti volným radikálům. Díky praktickému pumpičkovému aplikátoru je použití maximálně hygienické. Olej z citrusů rozjasňuje pokožku a dodává jí zářivý vzhled. Vaše pleť bude perfektně čistá, osvěžená a hedvábně jemná.

Použití: Naneste na obličej a dekolt vždy ráno a večer vatovým tamponkem a jemně vmasírujte do pokožky. Mléko je vhodné i k odlíčení očí.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Z.A. , Les Bastides Blanches , 04220, Sainte Tulle, Francie

Z blogu1

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?