Saloos Sezamový olej, bio 50 ml

Saloos Sezamový olej, bio 50 ml

Saloos Sezamový olej, bio 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Sezamový olej je vhodný pro péči o pleť i pokožku celého těla, a to zejména tu suchou a namáhanou. Podporuje její hydrataci i celkovou regeneraci a čistí póry. Je vhodný i pro děti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sezamový olej od Saloos je vhodný pro péči o pleť a pokožku celého těla. Regeneruje a hydratuje suchou namáhanou pokožku, čistí póry a pečuje i o citlivou dětskou pleť. Pomáhá při revmatismu a bolestech kloubů.

Sezamový olej je vynikající regenerační prostředek. Při masáži pokožky otevírá póry, čistí je a váže na sebe toxiny a těžké kovy, zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky. Předchází i ucpávání pórů a přispívá ke krásné pleti. Často bývá součástí směsí pro péči o dětskou pleť. Je vhodný při revmatických potížích. Podporuje prokrvení, neměl by se používat při neurodermitidě a zánětlivých procesech kůže.

Rozlučte se se suchou pokožkou

Sezamový olej Saloos je vhodný pro péči o pokožku celého těla, včetně obličeje. Ocení jej zejména pokožka náchylná k vysušení, které dodává dostatečnou výživu, aniž by ji zatěžoval či ucpával póry. Univerzální olej ušetří potřebné místo ve vaší koupelně a je skvělý na cestování. Je zcela bez parfemace, můžete jej míchat s jinými rostlinnými oleji podle aktuálních potřeb pleti. 

Intenzivní regenerace

Sezamový olej jako by byl stvořen pro suchou a namáhanou pokožku. Má silné vyživující účinky a působí jako blahodárný balzám při nepříjemném pnutí či svědění pokožky. Chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy a bude se vám hodit jak u moře, tak na horách. Navrací pokožce její přirozenou pružnost a vláčnost a brání jejímu dalšímu vysušování.

Nejen pro vnější užití

Pravidelná masáž pokožky se sezamovým olejem pomáhá s otevíráním kožních pórů, díky čemuž dochází k lepšímu vyplavování škodlivin, uvolnění veškerých nečistot a pročištění kůže. Pomáhá při revmatizmu, bolestech pohybového aparátu, stimuluje prokrvení, regeneruje a podporuje hojení. Je ovšem díky své lahodné chuti vhodný také do kuchyně, a to i ke smažení. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku a lehce rozetřete.

Skladování: Skladujte v chladu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro děti

Muffiny se sezamovým olejem

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Salát s červenou řepou a exotickým liči

Sezamový olej

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?