Biopurus Sezamový olej bio 500 ml

Biopurus Sezamový olej bio 500 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sezamový olej Biopurus je 100% olej lisovaný za studena ze semen v bio kvalitě. Tento olej obsahuje sezamol, což je velmi silný antioxidant, díky tomu sezamový olej neoxiduje. Je vhodný pro péči o pokožku, pečuje o ni, napomáhá při léčení kožních nemocí. Při vnitřním užívání stimuluje mozkovo-míšní soustavu, podporuje trávicí a vylučovací systém organismu a snižuje hodnotu cukru při cukrovce. Z

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sezamový olej Biopurus je 100% olej lisovaný za studena ze semen v bio kvalitě.

Tento olej obsahuje sezamol, což je velmi silný antioxidant, díky tomu sezamový olej neoxiduje. Je vhodný pro péči o pokožku, pečuje o ni, napomáhá při léčení kožních nemocí. Při vnitřním užívání stimuluje mozkovo-míšní soustavu, podporuje trávicí a vylučovací systém organismu a snižuje hodnotu cukru při cukrovce.

Zajímavost: Sezamový olej je velmi oblíbený jako tradiční olej pro přípravu pokrmů v indické, čínské a korejské kuchyni. Je proto nezbytným pomocníkem při vytváření tradičních asijských chutí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?