Nobilis Tilia Sezamový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Sezamový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Sezamový olej, bio 100 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio sezamový olej má protizánětlivé účinky, pleť regeneruje a podporuje léčbu ekzémů i akné. Stejně tak pečuje o celý organismus, posiluje jej vůči nepříznivým vnějším vlivům.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Bio sezamový olej Nobilis Tilia skvěle hydratuje pokožku, chrání ji před známkami předčasného stárnutí a dodává jí potřebné živiny. Stejně tak pečuje i o celý organismus, posiluje jej vůči nepříznivým vnějším vlivům i negativním účinkům stresu. Olej je bohatý na množství živin a vitaminů, posiluje imunitní systém, udržuje tělo zdravé a vitální.

Olej má skvělé protizánětlivé účinky díky vysokému podílu kyseliny linolové. Ta pokožku aktivně regeneruje, hojí a chrání ji před rozšířením zánětu. Je tak skvělým pomocníkem pro léčbu ekzémů, podrážděné pokožky, ale i pleti trpící na akné a jiné nedokonalosti. Olej má lehkou texturu, která snadno pronikne hluboko do pokožky, kde vyživuje a pečuje, ale zároveň pleť zbytečně neucpává a nezatěžuje.

Za studena lisovaný sezamový olej obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, polynasycených mastných tuků a také kyselinu linolovou. Díky tomuto bohatému složení aktivně napomáhá regeneraci celého organismu, při pravidelném užívání stabilizuje hladinu cholesterolu v krvi, přispívá k celkovému zdraví a také posiluje imunitu.

Zázrak pro suchou pokožku

Sezamový olej Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro péči o pokožku celého těla včetně vlasů. Jeho vyživující účinky ocení zejména pokožka zvýšeně náchylná k vysušení, které dodává intenzivní péči, aniž by ji zatěžoval, zmastil či ucpával póry. Univerzální sezamový olej ušetří potřebné místo ve vaší koupelně. Navíc je zcela bez parfemace a můžete jej míchat s jinými rostlinnými oleji podle aktuálních potřeb pleti. 

Intenzivní péče

Sezamový olej má silné vyživující účinky a působí jako blahodárný balzám při nepříjemném pnutí či svědění pokožky. Pomáhá obnovit ochranný hydrolipidový kožní film a chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy. Navrací pokožce její přirozenou pružnost a vláčnost, brání jejímu dalšímu vysušování, a tím působí i proti stárnutí pleti. 

Na celé tělo do hlavy k patě

Sezamový olej nemusíte ale používat jen na tvář, je skvělý na celé tělo. Olej je bohatý na obsah kyseliny linolové, která podporuje regeneraci a hojení pokožky. Sezamový olej je navíc přirozeně antibakteriální a působí protizánětlivě. Posiluje imunitu a je vhodný i při ekzémech a dermatitidách. Navíc jej můžete libovolně doplnit éterickými oleji pro komplexní aromaterapeutický zážitek. 

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje i celého těla a lehce rozetřete.

Dávkování: 1 čajovou lžičku oleje užívejte 1- 2x denně 30 minut před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů. Poté udělejte v kúře alespoň týdenní pauzu a podle potřeby pokračujte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Muffiny se sezamovým olejem

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Sezamový olej

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?