Nobilis Tilia Šípkový olej, bio 200 ml

Nobilis Tilia Šípkový olej, bio 200 ml

Nobilis Tilia Šípkový olej, bio 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio šípkový olej výborně pečuje o poškozenou pokožku, posiluje ji a pomáhá regenerovat díky vysokému obsahu antioxidantů a vitaminů. Šípek je vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio šípkový olej Nobilis Tilia pečuje a regeneruje poškozenou pokožku díky vysokému obsahu antioxidantů a vitaminů. Šípek je vhodný pro všechny typy pleti. Ochrání je před známkami stárnutí a vznikem vrásek, pokožku totiž posiluje a aktivně regeneruje. Díky tomu je šípkový olej extrahovaný CO2 vhodný také pro ošetření pleti trpící na akné, ekzémy, ale i pro ošetření zjizvené pleti.

Šípkový olej je bohatý na množství vitaminu C, silného antioxidantu, také vitaminu A, nenasycených mastných kyselin a také karotenoidů. Toto bohaté složení zaručuje perfektní hloubkovou výživu pro všechny typy pleti, obzvláště pro pleť zralou, pokožku zjemňuje a posiluje vůči nepříznivým vnějším vlivům, jako jsou prudké sluneční paprsky. Šípkový olej má také výborné anti-age účinky, podporuje elasticitu a zdraví pleti.

Vzhledem k výživnému složení olej aktivně regeneruje poškozenou pleť, hojí ji a eliminuje viditelnost jizev. Jedno, jestli se jedná o drobné jizvičky či větší zbytnělé jizvy, nebo dokonce strie. Olej pokožku zjemní, zahojí a posílí její strukturu.

Intenzivní regenerace

Bio šípkový olej Nobilis Tilia vás překvapí svými mimořádnými schopnostmi. Olej z šípkové růže má totiž silné regenerační vlastnosti, podporuje obnovu buněk, a přijde proto vhod ve všech situacích, kdy vaše pokožka vyžaduje zvýšenou pozornost. Můžete jej použít na obličej i celé tělo, a díky složení bez dalších přidaných látek nezatěžuje pokožku.

Podpora hojení

Šípkový olej je doslova koncentrovanou zásobárnou pleti prospěšných látek. Je bohatý na obsah vitaminů, minerálů i antioxidantů, které dodávají vaší pokožce vše potřebné pro její zdraví a krásu. Antioxidanty působí proti volným radikálům, jež způsobují stárnutí pleti, čímž pokožku revitalizují a obnovují její vzhled. Zároveň se také zlepšuje tón pokožky a pleť je rozzářená.

Pro krásnou a zdravou pokožku

Díky vysokému obsahu vitaminu C se šípky užívají nejen vnitřně, ale i olej z nich potěší vaši pleť. Vitamin C je velice důležitý pro vyrovnání struktury pokožky a má vliv také na její barevný tón, který sjednocuje. Vitamin C zároveň podporuje tvorbu kolagenu, a tím i posiluje strukturu pokožky, chrání proti jejímu ochabování a působí preventivně proti vzniku vrásek.

Zářivá a zpevněná pleť

Šípkový olej je proto ideální pro pleť zralou, které dodává potřebnou pružnost a vitalitu. Díky obsahu karotenoidů podporuje zdravý vzhled pokožky a pomocí mastných kyselin chrání pokožku před vysušováním. Intenzivní regenerační schopnosti šípkového oleje z něj činí také ideální produkt k ošetření jizev a strií, které pomáhá redukovat a zahojit.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na čistou navlhčenou pokožku obličeje ráno a/nebo večer a lehce rozetřete.

Tip: Olej můžete používat jak v péči o obličej, tak i o pokožku celého těla.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná jako šípková panenka

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Minimalistický základ přírodní péče o pleť

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Šípek

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?