Šípkový olej 200 ml

Šípkový olej 200 ml

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šípkový olej regeneruje poškozenou pokožku, hojí drobné jizvičky i akné, chrání pleť před známkami stárnutí. Je vhodný pro všechny typy pleti, obzvlášť pro citlivou a ekzematickou.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šípkový olej regeneruje poškozenou pokožku díky vysokému obsahu antioxidantů a vitaminů. Ochrání ji před známkami stárnutí a vznikem vrásek, pokožku posiluje a aktivně regeneruje. Šípek je vhodný pro všechny typy pleti, obzvlášť pro pokožku trpící na akné či ekzémy.

Šípkový olej je bohatý na množství vitaminu C, silného antioxidantu, vitaminu A, nenasycených mastných kyselin a také karotenoidů. Bohaté složení zaručuje perfektní hloubkovou výživu pro všechny typy pleti, pokožku zjemňuje a posiluje vůči nepříznivým vnějším vlivům. Šípkový olej má také výborné anti-age účinky, podporuje elasticitu a zdraví pleti.

Vzhledem k výživnému složení olej aktivně regeneruje poškozenou pleť, hojí ji a eliminuje viditelnost jizev. Jedno, jestli se jedná o drobné jizvičky či větší zbytnělé jizvy nebo dokonce strie. Olej pokožku zjemní, zahojí a posílí její strukturu.

Použití: Malé množství oleje aplikujte večer na čistou navlhčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu1

Šípek

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?