Saloos Skořice, kůra 5 ml

Saloos Skořice, kůra 5 ml

Saloos Skořice, kůra 5 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice ze skořicové kůry má osvěžující efekt na tělo i mysl. Podporuje lokální mikrocirkulaci v tkáních, posiluje trávicí systém a pomáhá při únavě a vyčerpání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Skořice, kůra je čistá rostlinná silice ze skořice s příznivými účinky na tělo i mysl. Je velice oblíbená pro svoje lahodné kořeněné a mírně nasládlé tóny. Na dlouhou dobu provoní vaši domácnost či pracoviště a výborně neutralizuje veškeré nepříjemné pachy.

Éterický olej ze skořicové kůry má příznivý vliv na lokální prokrvení. Podporuje správnou funkci oběhového systému a pomáhá při pocitu studených rukou a nohou. Zároveň účinně zmírňuje obtíže týkající se trávicího systému jako je zácpa, nadýmání či plynatost.

Skořicový olej má příznivý efekt také při zánětech dýchacího systému a ulevuje od příznaků chřipky a nachlazení. Má významný stimulační efekt na psychiku, pomáhá při chronické únavě a problémech s koncentrací. Díky své omamné vůni je také přírodním afrodiziakem.

Osvěžení pro tělo i mysl

Éterický olej ze skořice má všeobecně povzbuzující účinky na tělesnou i duševní stránku organismu. Velice příjemná vůně skořice krásně provoní váš domov a je vhodná nejen pro zimní období. Skořice působí svými stimulačními účinky v jakémkoliv ročním období a vytvoří ve vašem domově atmosféru harmonie a aktivity. Je vhodná rovněž do kanceláře. 

Zahřejte se

Éterický olej ze skořice intenzivně stimuluje mikrocirkulaci v tkáních. Podporuje prokrvení všech částí těla a oceníte jej, pokud trpíce například pocitem studených rukou a nohou. Díky podpoře mikrocirkulace tkáně prohřívá a zároveň podporuje jejich přirozenou regenerační schopnost. Je skvělou součástí masážních olejů či koupelových přípravků. 

Bojujte s únavou

Skořice má zráoveň skvělé podpůrné účinky při infekcích dýchacího traktu, zmírňuje projevy rýmy, chřipky a nachlazení a uleví od pocitu ucpaného nosu a dutin. Podporuje správnou funkci trávicího systému, pomáhá při nechutenství. Zároveň osvěžuje psychiku, zmírňuje známky i chronické únavy a pomáhá při poruchách konentrace. 

Význam aromaterapie

Jednodruhové éterické oleje Saloos se vyznačují komplexními účinky na vaše tělo i mysl. Aromaterapie je umění využití vonných esencí k ovlivnění duševního i tělesného rozpoložení a dokáže pomoct při mnoha problémech. Esenciální oleje Saloos jsou vyráběny ve vysoké kvalitě a lze je používat jak do aromalampy, tak jimi například ozvláštnit kosmetiku k zesílení jejich účinků. Z široké nabídky vůní si jistě vyberete.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Esenciální olej ze skořice je vysoce dráždivý. Nepoužívejte jej proto ani v ředěné formě na pokožku. Není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 3 let věku.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, bodnutí hmyzem, celulitida, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, svalové napětí a křeče

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

Jak začít s aromaterapií?

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro děti

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej skořice

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Nejlepší éterické oleje proti virům

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?