Medikomed Smrk 10 ml

Medikomed Smrk 10 ml

Značka: Medikomed
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej s dřevitou, uklidňující vůní smrkového jehličí nejen příjemně provoní interiér, ale také zklidní psychiku, uvolní dýchací cesty či zmírní revmatické bolesti.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Medikomed Smrk má příjemné, uklidňující aroma jehličí. Dodá vašemu domovu příjemnou dřevitou vůní, která výborně pročišťuje vzduch. Čistý éterický olej nalezne své uplatnění také v péči o fyzické i duševní zdraví. Je výborný nejen do aromalampy, ale lze ho také přidat do koupele či do masážního oleje.

Éterické olej s vůni smrkového jehličí má pozitivní účinky při nachlazení. Pomáhá pročišťovat a uvolňovat dýchací cesty. Zároveň podporuje rozpouštění a vykašlávání hlenu. Působí rovněž antisepticky a antibakteriálně. Při masáži podpoří správné prokrvení, pomůže rozproudit lymfu a zmírnit revmatické bolesti. Smrkový esenciální olej je výborný také při chronické únavě a vyčerpání, podporuje koncentraci a působí příznivě na psychiku, jelikož pomáhá zklidňovat.

Použití: Do aromalampy s vodou nakapejte 3-5 kapek éterického oleje. Do koupele pak používejte 10 kapek a pro masáž smíchejte 50 ml základového rostlinného oleje s 12 kapkami ÉO.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: astma, nachlazení a viróza, revmatismus a artritida

Z blogu1

Esenciální oleje v péči o pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?