Kvitok Solution Anti-age Pleťové sérum 10 ml

Kvitok Solution Anti-age Pleťové sérum 10 ml

Značka: Kvitok
Certifikáty: Cruelty Free
Certifikát Cruelty Free
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehké pleťové sérum s obsahem klinicky ověřených aktivních látek, rostlinných olejů a hydrolátů pro hydrataci, osvěžení a regulaci tvorby mazu. Vhodné pro zralejší pleť již od věku 28-30 let.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Některé produkty značky Kvitok mohou být dočasně zabalené v plastovém obalu

Pleťové sérum Anti-age Solution Kvitok je určené pro zralejší pleť již od věku 28-30 let, která je suchá, dehydratovaná, citlivá, ale také nadměrně se mastící s výskytem vyrážek. Redukuje vrásky, hydratuje, rozjasňuje a sjednocuje tón pleti. Pleťové sérum s vysokou koncentrací aktivních látek, multimolekulární kyselinou hyaluronovou a rostlinným kolagenem účinkuje hluboko v pleti, kde napomáhá její rychlejší regeneraci. Chrání před negativními účinky slunečního záření a městského znečištění.

Sérum anti-age solution je obohacené o klinicky testované látky:

Citrolumine obsahuje citroflavonoidy extrahované z grepu a pomeranče spolu s vitaminem C, které působí protizánětlivě a antioxidačně. Při aplikaci 2krát denně po dobu 2 měsíců prokazatelně rozjasňují pleť, sjednocují její tón a zesvětlují vznikající pigmentace.
 

HerbaGlow®NRG posiluje odolnost buněk vůči poškození a zabezpečí zvýšení jejich energetické aktivity, díky čemuž působí pleť zářivějším, zdravějším a mladším dojmem. Jedná se o kombinaci extraktů kapary trnité, rozchodnice růžové a moruše černé. Zvyšuje počet mitochondrií a zásobování buňky energetickými rezervami a zároveň zvyšuje i efektivitu vytváření energetických rezerv. Klinické studie také prokázaly, že po 4 týdnech pravidelné aplikace 2krát denně, dochází ke zlepšení textury pokožky, sjednocení barevného tónu pleti a celkovému rozzáření pleti.

Densorphin TM obsahuje extrakt z rostliny vitex jehněčí. Klinické studie prokázaly, že po 28 dnech pravidelné aplikace při frekvenci 2krát denně došlo u testovaných osob ke zvýšení elasticity pokožky, hustoty tkáně v dermis a epidermis a viditelné redukci hloubky vrásek. Proto je sérum s jeho obsahem určeny zejména pro oslabenou a věkem ztenčenou pokožku v důsledku degradace kolagenových vláken.

Infraguard, která obsahuje extrakty z plodů Caesalpinia tara a klíčků slunečnice, společně vykazují antioxidační vlastnosti srovnatelné s vitaminem C. Zajišťuje ochranu mitochondriální DNA a kolagenu před degradací vlivem slunečního a modrého záření, čímž předchází foto-stárnutí pokožky. Chrání ji i před stárnutím a vznikem zánětů vlivem částic znečištěného ovzduší a posiluje její obranyschopnost.

Kvitok je první slovenská, ručně vyráběná kosmetika, která je inspirovaná přírodou a skutečnými vědeckými poznatky. Produkty jsou schválené organizací Leaping Bunny, která vyžaduje dodržování Cruelty Free standardů nad rámec zákonných požadavků.

Použití: Před použitím sérum protřepejte. Na vyčištěnou a tonizovanou pleť naneste 2-3 kapky a důkladně vmasírujte. Po vstřebání vždy naneste pleťový krém dle vašeho typu pleti.

Tip: Pro maximální účinnost kombinujte s dalšími produkty z řady Anti-age Solution.

Kvitok je první slovenská, ručně vyráběná kosmetika, která je inspirovaná přírodou a skutečnými vědeckými poznatky. Produkty jsou schválené organizací Leaping Bunny, která vyžaduje dodržování Cruelty Free standardů nad rámec zákonných požadavků.

Produktové řady: Kvitok Anti-Age

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, zralá pleť

Výrobce: Ing. Martina Dudová Buď kreatívny, Janka Kráľa 416/17 , 06601, Humenné , Slovensko

Z blogu2

Na vlastní kůži: Kvitok Solution Balance a Anti-age

Na vlastní kůži: ručně vyráběná slovenská kosmetika Kvitok

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?