Spirulina 80 tablet

Spirulina 80 tablet

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Spirulina je modro-zelená mikrořasa žijící zejména v sladké vodě. Kdysi byla zdrojem potravy Aztéků a středoamerických obyvatel až do 16. století, v africkém Čadu se její užívání jako potraviny datuje až do 9. století. Je bohatá na rostlinné bílkoviny, minerály, esenciální mastné kyseliny, betakaroten, železo, vitamíny (zejména skup. B, C, D, A a E) a vzácnou esenciální mastnou kyselinu GLA. Má si

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Spirulina je modro-zelená mikrořasa žijící zejména v sladké vodě. Kdysi byla zdrojem potravy Aztéků a středoamerických obyvatel až do 16. století, v africkém Čadu se její užívání jako potraviny datuje až do 9. století. Je bohatá na rostlinné bílkoviny, minerály, esenciální mastné kyseliny, betakaroten, železo, vitamíny (zejména skup. B, C, D, A a E) a vzácnou esenciální mastnou kyselinu GLA. Má silné antioxidační účinky, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, zvyšuje HDL cholesterol ("dobrý" cholesterol) a snižuje vysoký krevní tlak. Je dokázáno, že Spirulina tlumí alergické reakce při senné rýmě až o 32% a má protizánětlivé účinky (např. při artritidě). Velmi zajímavé je použití Spiruliny v boji proti viru HIV, anémii a podvýživě. Extrakt Spiruliny brzdí replikaci viru HIV v lidských buňkách, upravuje množství železa v krvi, je výborným nutrientem, výživovým doplňkem a také pomocníkem při korekci hmotnosti (i pro velmi štíhlé lidi). Účinné látky obsažené v Spirulině celkově napomáhají regenerovat organismus a zlepšují střevní mikroflóru.

* zlepšuje trávení
* upravuje hladinu cholesterolu
* normalizuje krevní tlak
* tlumí alergické reakce a zánět
* bohatý zdroj živin
* anémie, podvýživa

certifikáty:
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: tablety
barva: zelená
balení: plastový obal, papírový přebal

dávkování: Dospělým a dětem od 12 let 1 tabletu 3x denně během jídla, doporučuje se užívat 1-2 měsíce 2-3x ročně.

použití: Nepřekračujte doporučené dávkování.
složení: 1 tableta obsahuje: Spirulina-Arthrospira platensis (400 mg), uhličitan vápenatý (95 mg), stearan vápenatý (5 mg)

země původu značky: Ukrajina
charakteristika značky: Tento doplněk stravy vyráběný na Ukrajině dováží společnost TML a.s.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?