Annemarie Börlind Sprchový balzám 200 ml

Annemarie Börlind Sprchový balzám 200 ml

Annemarie Börlind Sprchový balzám 200 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám s šetrným složením se hodí pro každodenní mytí. Obsahuje fíkový extrakt či kaméliový olej a zanechá vaši pokožku hydratovanou, zklidněnou a jemně provoněnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový balzám Annemarie Borlind je velmi jemný a hodí se pro každodenní osvěžení pokožky. Obsahuje fíkový extrakt, olej z heřmánku či šťávu z Aloe vera, které pomáhají pokožku celého těla zklidňovat a podporují její hydrataci. Balzám vás příjemně osvěží díky jemné vůni.

Šetrné mycí složky jemně, ale účinně umyjí pokožku celého těla, aniž by ji vysušovaly či dráždily. Díky obsahu termální vody ze Schwarzwaldu, fíkového extraktu, kaméliového oleje či šťávě z Aloe vera, pečuje sprchový balzám o pokožku již při mytí. Podporuje její hydrataci a krásně ji zklidní. Kaméliový olej pokožku nejen ochrání před vysušením, ale také ji v kombinaci s olejem ze slunečnicových semínek zjemňuje a zvláčňuje. Balzám má příjemnou, svěží vůni, která pohladí vaše smysly.

Použití: Balzám naneste na vlhkou pokožku, lehce vmasírujte a poté důkladně opláchněte čistou vodou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: květinová, ovocná

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?