Urtekram Sprchový gel aloe vera 500 ml

Urtekram Sprchový gel aloe vera 500 ml

Urtekram Sprchový gel aloe vera 500 ml

(4 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
332
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Jemný sprchový gel Aloe vera šetrně myje pokožku celého těla, zjemňuje ji a udržuje vláčnou. Sprchový gel vhodný i pro každodenní použití pro celou rodinu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný sprchový gel Urtekram Aloe vera šetrně myje pokožku celého těla, zjemňuje ji a udržuje vláčnou. Složení obohacené o rostlinné výtažky pokožku celého těla účinně myje a zároveň ji chrání před dehydratací i podrážděním.

Rostlinné tenzidy v kombinaci s výtažky z Aloe vera šetrně avšak účinně odstraňují nečistoty, aniž by pokožku zbytečně přesušovaly či dokonce dráždily. Díky tomuto jemnému složení je sprchový gel vhodný i pro každodenní použití pro celou rodinu. O zklidnění a zjemnění pokožky se aktivně starají výtažky z Aloe vera, které jsou bohaté na množství vitaminů a živin. Aloe pokožku zklidňuje, mírní případné začervenání i nepříjemné pnutí a zároveň v pokožce uzamyká tolik potřebnou hydrataci.

Složení gelu je obohaceno o extrakt z  máty peprné a esenciální olej z citrusových plodů, které pokožku nejenom lehce dezinfikují a hojí, ale také povzbuzují a zlepšují prokrvení pleti. Sprchový gel bez přidané parfemace pečuje o pokožku celého těla, šetrně ji myje, zjemňuje a chrání před podrážděním i dehydratací.

Mytí bez vysušení

Sprchový gel Urtekram poskytne vaší pokožce důkladnou očistu, aniž byste se museli obávat jejího vysušení či podráždění. Tento šetrný sprchový gel odstraní veškeré nečistoty z povrchu pokožky, avšak zároveň nenarušuje její ochrannou hydrolipidovou bariéru. Díky přírodnímu složení s rostlinnými výtažky zároveň o pokožku pečuje a podporuje její hydrataci.

Osvěžení pro tělo i mysl

Příjemná parfemace s výtažky z aloe vera pak působí velice svěžím a čistým dojmem. Vůně aoe vera přináší energii a optimismus a jistě si ji oblíbí celá rodina. Vůně aloe vera je často synonymem čistoty a skvěle se doplňuje s esencí z citrusových plodů. Výtažek z aloe vera je pak ve sprchovém gelu zastoupen i coby účinná složka, kdy aktivně podporuje hydrataci pokožky, mírně chladí a působí proti podráždění, zarudnutí či vysušení pokožky.

Péče díky přírodním složkám

Sprchový gel Urtekram pak obsahuje i další přírodní složky, které prospívají kvalitě pokožky. Nenajdete v něm žádné syntetické sulfáty, které mohou být zdrojem podráždění pokožky. Sprchový gel Urtekram čistí pokožku efektivně, ale zároveň maximálně šetrně a je vhodný pro celou rodinu. Výtažek z máty peprné navíc podporuje prokrvení pokožky a extrakt z meduňky zklidňuje podrážděnou či přesušenou pokožky. 

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: aloe vera

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kája 28. 1. 2022 23:22

Super sprchový gel, příjemně voní, můj nejoblíbenější

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: aloe vera

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?