Benecos Sprchový gel 150 ml

Benecos Sprchový gel 150 ml

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemně pěnivý sprchový gel obsahuje cukrové tenzidy a je tak vhodný i pro citlivou a suchou pokožku náchylnou k podráždění. S tímto gelem si užijete každou koupel díky přírodnímu obsahu, který bude o vaši pleť pečovat a vyživovat ji. Sprchový gel obsahuje výtažky z bezinek, měsíčku a lopuchu v nejvyšší bio kvalitě. Díky těmto extraktům má gel svěží pikantní vůni. Bez obsahu parabenů, vazelíny, sy

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemně pěnivý sprchový gel obsahuje cukrové tenzidy a je tak vhodný i pro citlivou a suchou pokožku náchylnou k podráždění. S tímto gelem si užijete každou koupel díky přírodnímu obsahu, který bude o vaši pleť pečovat a vyživovat ji.

Sprchový gel obsahuje výtažky z bezinek, měsíčku a lopuchu v nejvyšší bio kvalitě. Díky těmto extraktům má gel svěží pikantní vůni. Bez obsahu parabenů, vazelíny, syntetických barviv, parfemací a konzervantů.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?