Lavera Sprchový gel divoká růže, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel divoká růže, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel divoká růže, Body Spa 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemná vůně sprchového gelu přináší uvolnění a relaxaci. Rostlinné tenzidy šetrně myjí a čistí pokožku. Růžový olej zvláčňuje a dodává svěžest a obsažená mořská sůl zásobuje pleť minerály.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemná vůně sprchového gelu Lavera bio divoká růže Body Spa přináší uvolnění a relaxaci. Rostlinné tenzidy šetrně myjí a čistí pokožku. Výtažek z růže zklidňuje a dodává svěžest. Obsažená mořská sůl zásobuje pleť minerály. Díky svému přírodnímu složení a obsahu růžového oleje je přípravek vhodný pro všechny typy pleti, zejména tu suchou a citlivou. 

Základ gelu tvoří rostlinné tenzidy na kokosové a cukrové bázi, které vytváří bohatou pěnu. Ta šetrně odstraňuje nečistoty a zároveň pokožku zvláčňuje, zklidňuje a propůjčuje jí něžnou květinovou vůni růží. Mořská sůl čistí do hloubky a mírně detoxikuje pokožku. Přirozeně tak podporuje čisticí vlastnost produktu. Zároveň je bohatá na minerální látky, které jsou nezbytné pro správnou funkci pokožky a dodává jí tedy i potřebnou výživu.

Extrakt z šípkové růže a hydrolát z růže damascénské uklidňuje, zmírňuje začervenání, ale zároveň působí i adstringentně a vypíná ochablou pokožku. V aromaterapii se používá na harmonizaci a uklidnění při výkyvech emocí, neustálé honbě za dokonalostí a stresových situacích. Její vůně má podporovat ženskost, dodávat ženám ztracené sebevědomí a působí i mírně afrodiziakálně

Očista pro tělo i mysl

Lavera sprchový gel promění vaši každodenní rutinu ve chvíle relaxace a uvolnění. Gel je ideální pro pravidelné používání a šetrně čistí vaši pokožku, aniž by ji zatížil nebo způsoboval její nadměrné vysušení. Obsahuje rostlinné tenzidy, které zajistí jemnou pěnu, která vaši pokožku umyje a zanechá ji hebkou.

Přírodní složení

Základem sprchového gelu Lavera jsou kvalitní přírodní ingredience. Sprchový gel neobsahuje syntetická pěnidla, umělá barviva či konzervanty. Díky tomu je maximálně ohleduplný k pokožce vašeho celého těla i k životnímu prostředí. Sprchový gel je vhodný i pro pokožku citlivou a náchylnou k vysušení.

Rostlinné výtažky

Díky obsahu přírodních výtažků má sprchový gel Lavera pečující benefity pro vaši pokožku. Mořská sůl pomáhá pročistit pokožku do hloubky a zároveň jí dodává potřebné minerály a stopové prvky. Také podporuje prokrvení kůže a stimuluje její detoxikaci a vylučování odpadních látek z těla. Vaše pokožka bude sametově jemná a vyživená.

Afrodiziakální vůně

Růžové aroma sprchového gelu Lavera prohloubí vaši relaxaci a je tou pravou volbou pro chvíle odpočinku, kdy potřebujete vypnout a odplavit starosti všedního dne. Výtažek z růže damašské podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky a růžová voda ji jemně tonizuje. V aromaterapii má vůně růže rovněž afrodiziakální účinky, proto je tento gel vhodný také pro koupel či sprchu ve dvou.

Použití: Gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?