Nobilis Tilia Sprchový gel Dotek jara 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel Dotek jara 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel Dotek jara 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémový sprchový gel s osvěžující vůní Dotek jara šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje v jednom kroku. Navíc, osvěžující citrusovo-květinová vůně povzbuzuje tělo i mysl.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový sprchový gel s osvěžující vůní Dotek jara Nobilis Tilia šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje v jednom kroku. Gel jemně pění, spolehlivě myje a zároveň pleť zbytečně nepřesušuje ani nedráždí, a to díky jemnému složení s obsahem rostlinných tenzidů. Navíc, svěží citrusovo-květinová vůně povzbuzuje tělo i mysl a mírní negativní vlivy stresu.

Osvěžující sprchový gel pečuje o pokožku díky jemnému složení na základě rostlinných tenzidů z cukru a kokosového oleje. Tyto látky vytvoří při kontaktu s vodou jemnou krémovou pěnu, která spolehlivě odstraní nečistoty, ale zároveň je k pleti velice šetrná, pokožku zbytečně nevysušuje ani nedráždí. Naopak, obsažené oleje ze slunečnice v kombinaci s esenciálními oleji pokožku zjemňují a vyživují.

Jemnou svěží vůni a zároveň ochranu před podrážděním a vznikem drobných zánětů přináší esenciální oleje z citrusových plodů a růžového dřeva. Pokožku báječně provoní, zklidní, a eliminují případná podráždění i začervenání. Sprchový gel Dotek jara vás povzbudí, příjemně naladí a zmírní negativní účinky stresu. Je tak skvělým pomocníkem po dlouhém náročném dni.

Šetrné sprchování

Sprchový gel Nobilis Tilia je ideálním společníkem pro vaši každodenní hygienu, jenž pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Sprchový gel Nobilis Tilia obsahuje velmi šetrné mycí tenzidy, pomocí kterých odstraní veškeré nečistoty, ale zároveň pokožku nedráždí a nezpůsobuje její nadměrné vysušení. Je ideální alternativou ke konvenčním sprchovým gelům a zanechá vaši pokožku jemnou a vláčnou. 

Pečujte o svou pokožku

Sprchový gel Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které pokožku nejen šetrně umyjí, ale dodají jí také potřebnou péči. Kombinace rostlinných tenzidů a přírodních olejů nenarušuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím i chrání proti vysušení a nepříjemnému pnutí pokožky po sprchování. Díky tomu je sprchový gel Nobilis Tilia vhodný i na přirozeně sušší pokožku. 

Přírodní ingredience

Obsažený slunečnicový olej dodává pokožce výživu a podporuje její přirozenou pružnost a vláčnost. Díky obsahu vitaminu E chrání pokožku proti stárnutí a posiluje ji. Šetrné mycí tenzidy z cukru a kokosového oleje vytvářejí bohatou krémovou pěnu, která dokonale pokryje pokožku a do čista ji umyje. Díky sprchovému gelu Nobilis Tilia bude každodenní sprcha příjemným relaxačním zážitkem. 

Revitalizační vůně

Variace éterických olejů vytvoří ve vaší koupelně příjemnou atmosféru, díky které se budete po sprchování cítit jako znovuzrození. Esenciální oleje z citrusových plodů přinášejí okamžité osvěžení a dodávají energii a dobrou náladu. Vůně citrusů působí proti únavě a probudí vás do nového dne. Esence z růžového dřeva pak harmonizuje vaši psychiku a zklidňuje mysl při stresu a vyčerpání. 

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?