Tierra Verde Sprchový gel Esence omamnosti 230 ml

Tierra Verde Sprchový gel Esence omamnosti 230 ml

Značka: Tierra Verde
Certifikáty: ECO GARANTIE
Certifikát ECO GARANTIE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový gel s extra šetrnými mycími složkami je vhodný pro všechny typy pokožky včetně citlivé. Neobsahuje sulfáty ani syntetickou parfemaci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Sprchový gel Esence omamnosti od značky Tierra Verde má díky extraktu z mýdlových ořechů jemně medovou barvu. Šetrné složení s optimálním pH zanechává pokožku odolnou vůči vnějším vlivům a podporuje její přirozený charakter. Gel na sprchování je vhodný i pro citlivou pokožku. Neobsahuje sulfáty, ropné deriváty, alkohol, barviva ani syntetickou parfemaci. 
 
Tento sprchový gel byl vyvinut s důrazem na jeho maximálně šetrné složení. Obsahuje optimální množství jednotlivých rostlinných tenzidů. Stabilizaci gelu zajišťují pouze jemné potravinářské konzervanty. Gel obsahuje kyselinu mléčnou. Odstraňuje staré kožní buňky a odkrývá mladší vrstvu pokožky. Upravuje pH gelu, ale i vaší pleti a vlasů, a má vynikající zvlhčující účinky.
 
Vybrané esenciální oleje z exotického ylang-ylangu a kardamomu mají hluboce uvolňující aromaterapeutický účinek a podněcují sebedůvěru a tvořivost. Za božskou voňavou kombinace je zodpovědná profesionální aromaterapeutka Michaela Makulová.
 
„Vnímám lidské příběhy a vplétám do nich vůně. Míchám parfémy, učím aromaterapii, inspiruji. Svět vůní je už od roku 2012 mou vášní, kterou předávám dále. Ukazuji lidem, jak vnímat rostliny skrze jejich vůně a využívat jejich účinků. Učím, jak pracovat s esenciálními oleji a vlastní myslí pro posílení zdraví a vnitřní pohody. Vystudovala jsem Institut aromaterapie v Praze. Díky své praxi jsem získala titul profesionální aromaterapeutka a mezinárodní certifikaci IFPA. Jsem členka Asociace českých aromaterapeutů a akreditovaná lektorka aromaterapie a tradiční čínské medicíny.“
 
„Tvorba Esence omamnosti pro mě byla práce snů. Ve výběru esenciálních olejů jsem dostala od Tierra Verde zcela volné ruce. Rozhodla jsem se vytvořit směs pro moderní ženu. Veselou, uvolněnou, tančící, smějící se, smyslnou, laskavou a hravou. Omamnou vůni, se kterou se budete cítit i večer po dlouhé práci opět sama sebou. Za královnu celé směsi jsem vybrala exotický ylang-ylang: získali jsme jej v exkluzivní kvalitě. Jeho účinek jsem umocnila olejem z kardamomu a dalšími oleji z bylin a citrusů. Při sestavení vůně jsem vycházela ze svých letitých zkušeností s aromaterapie tvořenou na míru pro mé klientky.“, říká aromaterapeutka Michaela Makulová. 
 

Použití: Malé množství gelu vmasírujte do vlhké pokožky a důkladně opláchněte. Nanášením gelu přírodní lufou spojíte očistu s jemným peelingem.

Tip: Pokud máte dojem, že gel nevytváří bohatou pěnu, která naplní vaši vanu, neubírá mu to na účinnosti. Důvod je prostý: gel neobsahuje průmyslová pěnidla, která mohou dráždit vaši pokožku.

Tierra Verde vyvíjí výrobky denní potřeby s co nejmenším dopadem na zdraví a životní prostředí. 

Výrobce: TIERRA VERDE s.r.o., Makovského náměstí 3147/2, Žabovřesky , 616 00 , Brno, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?