Khadí Sprchový gel Granátové jablko & pomeranč 210 ml

Khadí Sprchový gel Granátové jablko & pomeranč 210 ml

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Je ideálním přípravkem pro cestování, protože slouží zároveň jako vlasový šampón. Regeneruje pokožku, pro zdravou a čistou pokožku hlavy, zklidňuje podrážděnou pokožku a pro svěžest a jas pleti. S vůní éterického oleje sladký pomeranč. S obsahem ajurvédských bylin. Květy granátového jablka a tulsi omlazují a regenerují pokožku, lodhra ji zklidňuje. Neem a nirgundi čistí pokožku hlavy. Aloe vera, m

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Je ideálním přípravkem pro cestování, protože slouží zároveň jako vlasový šampón. Regeneruje pokožku, pro zdravou a čistou pokožku hlavy, zklidňuje podrážděnou pokožku a pro svěžest a jas pleti. S vůní éterického oleje sladký pomeranč. S obsahem ajurvédských bylin. Květy granátového jablka a tulsi omlazují a regenerují pokožku, lodhra ji zklidňuje. Neem a nirgundi čistí pokožku hlavy. Aloe vera, mandlový a pšeničný protein reparují a vyživují vlasy. Éterický olej sladký pomeranč osvěžuje. Vyjímečné složení sprchových gelů Khadi. Při jejich výrobě jsou použity čerstvé ajurvédské byliny, které o pokožku intenzivně pečují. Jsou bez sulfátů, alkoholu, syntetických vůní a barviv. Obsažené mycí a ošetřující složky jsou pouze rostlinného původu. Jemné mycí substance na rostlinné bázi jsou šetrné a ohleduplné vůči pokožce, pokožka si tak uchovává svoji vlhkost. Jsou optimálně pěnivé a poskytují příjemnou vůni, zejména díky obsaženým éterickým olejům. Mají pokožce přátelské pH 5,5, ideální pro každodenní použití. Jsou certifikovány BDIH. Kontrolovaná přírodní kosmetika, ajurvédské sprchové gely Khadi tak splňují přísné evropské standardy, kladené na složení přírodní kosmetiky.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: mytí pokožky a vlasů
konzistence: tekutá
barva: jantarová
balení: plastový obal

použití: Namydlete si ruce sprchovým gelem (vytvořte pěnu) a naneste na vlhkou pokožku. Opláchněte a jemně osušte.
složení: Aqua, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Glycerin, Punica granatum (granátové jablko), Azadirachta indica (neem), Ocimum sanctum (tulsi), Sodium PCA, Sodium Cocoyl Glutamate, Coco Glucoside & Glyceryl Oleate, Onosma hispidum (ratanjot), Symplocos racemosa (lodhra), esenciání olej Citrus sinensis (pomeranč), xanthanová guma, Sodium Benzoate, hydrolyzovaný pšeničný protein, hydrolyzovaný mandlový protein, kyselina citrónová, Zinc PCA. Obsashuje součásti z biologického pěstování: Aloe barbadensis gel (aloe vera), Vitex negundo a součásti přírodních éterických olejů: Citral, Linalool, Lemonene

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz


Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?