Yope Sprchový gel květ lípy 400 ml

Yope Sprchový gel květ lípy 400 ml

Značka: Yope
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový gel Yope vás okouzlí líbeznou vůní lipových květů. Neobsahuje sulfáty, pokožku šetrně umyje a současně podpoří její hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový gel ve veselém obalu se zvířecím motivem se bude dokonale vyjímat na poličce v koupelně či na okraji vany. Získá si vás svou omamnou vůní lipového květu a díky obsahu jemných mycích látek se postará o dokonalou očistu pokožky bez podráždění. Sprchový gel je vhodný pro časté použití a zanechá pokožku božsky hebkou.

Lipový sprchový gel Yope kombinuje několik šetrných tenzidů, které vytvoří bohatou krémovou pěnu pro dokonalou očistu pokožky bez vysušení či podráždění. Obsahuje navíc i allantion či výtažky z měsíčku a heřmánku, které jsou známé pro své zklidňující účinky. Sprchový gel obohacený glycerinem podpoří hydrataci pokožky již během sprchování, zanechá ji příjemně pružnou a hebkou, a jako bonus ji líbezně provoní po sladkých lipových květech.

Použití: Přiměřené množství sprchového gelu naneste na navlhčenou pokožku, krouživými pohyby promasírujte a poté pečlivě opláchněte čistou vodou.

Značka Yope vás ihned přitáhne svými obaly s motivem zvířátek. Nabízí kosmetiku i ekodrogerii, která je minimálně z 90 % přírodní, má příjemnou parfemaci a nedráždí ani citlivou pokožku.

Výrobce: YOPE sp. z o.o., ul. Wiśniowa 38 , 02-520, Warszawa,, Polsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?