Nobilis Tilia Sprchový gel levandulový 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel levandulový 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel levandulový 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémový sprchový gel s uklidňující vůní levandule šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje. Navíc, vůně levandule vás uklidní, zmírní negativní účinky stresu a příjemně vás naladí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový sprchový gel s uklidňující vůní levandule Nobilis Tilia šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje v jednom kroku. Gel jemně pění, spolehlivě myje a zároveň pleť zbytečně nepřesušuje ani nedráždí, a to díky jemnému složení s obsahem rostlinných tenzidů. Navíc, sladce kořenitá vůně levandule vás uklidní, zmírní negativní účinky stresu a příjemně vás naladí.

Levandulový gel pečuje o pokožku díky jemnému složení na základě rostlinných tenzidů z cukru a kokosového oleje. Tyto látky vytvoří při kontaktu s vodou jemnou krémovou pěnu, která spolehlivě odstraní nečistoty, ale zároveň je k pleti velice šetrná, pokožku zbytečně nevysušuje ani nedráždí. Naopak, obsažený olej z avokáda pleť zjemňuje, vyživuje a chrání ji před poškozením.

Květinovou harmonizující vůni a zároveň ochranu před podrážděním a vznikem drobných zánětů přináší esenciální olej z levandule. Pokožku báječně provoní, zklidní, a eliminuje případná podráždění i začervenání. Levandulový sprchový gel je výborným pomocníkem po dlouhém stresujícím dni. Harmonizuje tělo i mysl a příjemně vás ukolébá ke spánku.

Očista a péče

Sprchový gel Nobilis Tilia je ideálním společníkem pro vaši každodenní hygienu, jenž pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Sprchový gel Nobilis Tilia obsahuje velmi šetrné mycí tenzidy, pomocí kterých odstraní veškeré nečistoty, ale zároveň pokožku nedráždí a nezpůsobuje její nadměrné vysušení. Je ideální alternativou ke konvenčním sprchovým gelům a zanechá vaši pokožku jemnou a vláčnou. 

Pro krásnou a zdravou pokožku

Sprchový gel Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které pokožku nejen šetrně umyjí, ale dodají jí také potřebnou péči. Kombinace rostlinných tenzidů a přírodních olejů nenarušuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím i chrání proti vysušení a nepříjemnému pnutí pokožky po sprchování. Díky tomu je sprchový gel Nobilis Tilia vhodný i na přirozeně sušší pokožku. 

Přírodní složky

Obsažený slunečnicový olej dodává pokožce výživu a podporuje její přirozenou pružnost a vláčnost. Díky obsahu vitaminu E chrání proti stárnutí pokožky a posiluje ji. Šetrné mycí tenzidy z cukru a kokosového oleje vytvářejí bohatou krémovou pěnu, která dokonale pokryje pokožku a do čista ji umyje. Díky sprchovému gelu Nobilis Tilia bude každodenní sprcha příjemným relaxačním zážitkem. 

Zklidnění a relaxace

Příjemná vůně sprchového gelu Nobilis Tilia je pak tvořena esenciálním olejem z levandule, který nejen, že působí na všechny vaše smysly, ale má zároveň i prospěšné účinky na pokožku. Vůně levandule má silné zklidňující účinky na tělo i mysl, zmírňuje duševní vypětí a pomáhá při potížích s usnutím. Zároveň zklidňuje citlivou pokožku a dodává jí komfort.  

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Tip: Díky uklidňující levandulové vůni je sprchový gel vhodný i pro děti. Zklidní je a naladí ke klidnému zdravému spánku.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?