Lavera Sprchový gel pomeranč a rakytník, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel pomeranč a rakytník, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel pomeranč a rakytník, Body Spa 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Osvěžující a šťavnatá citrusová vůně pomeranče a rakytníku ve sprchovém gelu zaručeně zvedne náladu a povzbudí. Rostlinné tenzidy šetrně myjí a čistí. Mořská sůl zásobuje pleť minerály.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Uvedená fotografie je momentálně pouze ilustrační. Aktuální fotografii pro Vás už připravujeme :-).

Osvěžující a šťavnatá citrusová vůně pomeranče a rakytníku ve sprchovém gelu Lavera Body Spa vám zaručeně zvedne náladu a povzbudí. Rostlinné tenzidy pokožku šetrně myjí a čistí. Obsažená mořská sůl zásobuje pleť minerály.

Základ gelu tvoří rostlinné tenzidy na kokosové a cukrové bázi, které vytváří bohatou pěnu. Ta šetrně odstraňuje nečistoty a zároveň pokožku zvláčňuje, zklidňuje a propůjčuje jí sladce kořenitou vůni levandule. Mořská sůl čistí do hloubky a mírně detoxikuje pokožku. Přirozeně tak podporuje čisticí vlastnost produktu. Zároveň je bohatá na minerální látky, které jsou nezbytné pro správnou funkci pokožky, a dodává jí tedy i potřebnou výživu.

Extrakt z rakytníku a hořkého pomeranče dodávají gelu nejen krásně svěží vůni, ale mají také další příznivé účinky. Rakytník je protizánětlivý a zvyšuje pružnost pokožky. Velmi dobře působí na akné, ekzémy, lupénku a další kožní problémy. Vůně hořkého pomeranče se v aromaterapii používá proti stresu a k navození dobré nálady.

Očista pro tělo i mysl

Lavera sprchový gel promění vaši každodenní rutinu ve chvíle relaxace a uvolnění. Sprchový gel je ideální pro pravidelné používání a šetrně čistí vaši pokožku, aniž by ji zatížil nebo způsoboval její nadměrné vysušení. Obsahuje rostlinné tenzidy, které zajistí jemnou pěnu, která vaši pokožku umyje a zanechá ji hebkou.

Přírodní složení

Základem sprchového gelu Lavera jsou kvalitní přírodní ingredience. Sprchový gel neobsahuje syntetická pěnidla, umělá barviva či konzervanty. Díky tomu je maximálně ohleduplný k pokožce vašeho celého těla i k životnímu prostředí. Sprchový gel je vhodný i pro pokožku citlivou a náchylnou k vysušení.

Rostlinné výtažky

Díky obsahu přírodních výtažků má sprchový gel Lavera pečující benefity pro vaši pokožku. Mořská sůl pomáhá pročistit pokožku do hloubky a zároveň jí dodává potřebné minerály a stopové prvky. Také podporuje prokrvení kůže a stimuluje její detoxikaci a vylučování odpadních látek z těla. Vaše pokožka bude sametově jemná a vyživená.

Osvěžující vůně

Probuzení do nového dne vám přinese svěží aroma hořkého pomeranče a rakytníku, které vám dodá potřebnou energii. Tato mírně sladká vůně s citrusovými tóny působí na vaše tělo i mysl. Výtažek z rakytníku je bohatý na vysoký obsah vitaminů a prospívá zdraví pokožky. Vůně hořkého pomeranče pak skvěle působí proti stresu a duševnímu napětí.

Použití: Gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: pomeranč, rakytník

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: pomeranč, rakytník

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?