Urtekram Sprchový gel, Severská bříza 500 ml

Urtekram Sprchový gel, Severská bříza 500 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový gel Severská bříza šetrně pečuje o pokožku celého těla a zároveň hýčká smysly díky lehké bylinkové vůni. Rostlinné látky pokožku lehce myjí a udržují ji jemnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový gel Urtekram Severská bříza šetrně pečuje o pokožku celého těla a zároveň hýčká smysly díky lehké bylinkové vůni. Rostlinné tenzidy společně s extrakty z Aloe vera pleť lehce myjí, aniž by docházelo k podráždění či dokonce přesušení pokožky. Naopak, pleť je na dotek jemná a krásně provoněná.

Jemný sprchový gel pečuje o pokožku celého těla vzhledem k vysokému podílu bylinných výtažků. Rostlinné tenzidy lehce odstraní nečistoty, aniž by pleť dráždily, naopak, zanechají ji krásně jemnou a pružnou. Extrakty z Aloe vera společně s výtažky z břízy a kaštanu koňského o pokožku skvěle pečují, zjemňují ji a chrání před podrážděním. Jemnou bylinkovou vůni sprchového gelu oceníte pro ranní osvěžení i po dlouhém stresujícím dni, příjemně vás naladí a povzbudí. Sprchový gel pokožku celého těla nejenom myje, ale také o ni pečuje a udržuje ji zdravou.

Pečujte o svou pokožku

Sprchový gel Urtekram s výtažky ze severské břízy poskytne vaší pokožce péči již  během sprchování. Díky svému šetrnému složení plnému přírodních ingrediencí při mytí nenarušuje ochrannou hydrolipidovou bariéru pokožky, proto je ideální pro všechny, kdo nechtějí svoji pokožku během sprchování zbytečně vysušovat. Výtažek z Aloe vera a šetrné sulfáty na rostlinné bázi pokožku nedráždí a zanechávají ji pružnou a vláčnou. 

Relaxujte

Sprchový gel bude hýčkat vaši pokožku pomocí výtažku z koňského kaštanu a břízy, jež ji zásobují minerály a vitaminy a zároveň ji posilují a zvláčňují. Jemná bylinná vůně navíc dodává energii a osvěží tělo i mysl. Výtažek z Aloe vera pak pokožku lehce chladí, podporuje její hydrataci a zároveň efektivně zklidňuje podráždění, zarudnutí či nepříjemné pnutí pokožky. 

Přírodní výtažky pro vaši pleť

Sprchový gel Urtekram pak obsahuje i další přírodní složky, které prospívají kvalitě pokožky. Nenajdete v něm žádné syntetické sulfáty, které mohou být zdrojem podráždění pokožky. Sprchový gel Urtekram čistí pokožku efektivně, ale zároveň maximálně šetrně a je vhodný pro celou rodinu. Díky esenciálním olejům navíc pečuje o všechny vaše smysly a připraví vám při každodenní hygieně příjemný relaxační zážitek. 

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Birch

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Bříza

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Léčivá síla stromů

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?