Lavera Sprchový gel vanilka a kokos, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel vanilka a kokos, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel vanilka a kokos, Body Spa 200 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový gel s vůní kokosových ořechů a sladké vanilky pohladí vaše smysly a přenese vaši vyčerpanou mysl na dovolenou na tropické ostrovy. Šetrná rostlinná mycí báze pleť nevysušuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový gel s vůní kokosových ořechů a sladce kořenité vanilky Body Spa Lavera pohladí vaše smysly a přenese vaši vyčerpanou mysl na dovolenou na tropické ostrovy. Gel je založen na šetrné rostlinné mycí bázi, kterou tvoří cukrové a kokosové tenzidy, pleť tudíž zbytečně nevysušuje, naopak jí dopřává pořádnou výživu a hydrataci.

Obsažený betain podporuje pevnost a pružnost pleti, pomáhá jí udržovat potřebnou hydrataci a navrací pokožce ztracenou svěžest. Působí také jako antioxidant a aktivně bojuje proti projevům stárnutí. Pečuje o potřeby všech typů pokožky, je však výborný zejména pro suchou, dehydratovanou, stárnoucí a unavenou pleť.

Vůně vanilky v kombinaci s vůní kokosu působí jako mocný povzbuzovač nálady. Vanilka uklidňuje podrážděnou mysl, zmírňuje nervozitu, pomáhá také bojovat s problémy s nespavostí. Tlumí také lehčí depresivní stavy a dokonce působí i jako mírné afrodiziakum.

Očista pro tělo i mysl

Lavera sprchový gel promění vaši každodenní rutinu ve chvíle relaxace a uvolnění. Sprchový gel je ideální pro pravidelné používání a šetrně čistí vaši pokožku, aniž by ji zatížil nebo způsoboval její nadměrné vysušení. Obsahuje rostlinné tenzidy, které zajistí jemnou pěnu, která vaši pokožku umyje a zanechá ji hebkou.

Přírodní složení

Základem sprchového gelu Lavera jsou kvalitní přírodní ingredience. Sprchový gel neobsahuje syntetická pěnidla, umělá barviva či konzervanty. Díky tomu je maximálně ohleduplný k pokožce vašeho celého těla i k životnímu prostředí. Sprchový gel je vhodný i pro pokožku citlivou a náchylnou k vysušení.

Rostlinné výtažky

Díky obsahu přírodních výtažků má sprchový gel Lavera pečující benefity pro vaši pokožku. Mořská sůl pomáhá pročistit pokožku do hloubky a zároveň jí dodává potřebné minerály a stopové prvky. Také podporuje prokrvení kůže a stimuluje její detoxikaci a vylučování odpadních látek z těla. Vaše pokožka bude sametově jemná a vyživená.

Exotická vůně

Mírně sladká vůně vanilky se svěžím kokosem vás ihned přenese na tropickou dovolenou a dovolí vám zapomenout na starosti všedního dne. Vanilkové aroma zklidňuje tělo i mysl a je vhodné pro ty, kteří mají problém se zastavit a v klidu relaxovat. Spolu s kokosovou vůní pak také zlepšuje vaši náladu a přináší optimismus.

Použití: Naneste malé množství gelu na navlhčenou pokožku, rozmasírujte a poté důkladně smyjte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos, vanilka

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Sladká vanilka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

krásna vôňa / eva 2. 8. 2016 09:06

Prekrásna vôňa - naozaj vanilka a kokos... ale musíte sa zmieriť s tým, že sprcháč takmer nepení.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos, vanilka

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?