Lavera Sprchový gel verbena a limetka, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel verbena a limetka, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový gel verbena a limetka, Body Spa 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový gel s povzbuzující a osvěžující vůní verbeny a limetky nastartuje unavenou mysl i tělo. Gel je založený na šetrné rostlinné mycí bázi, která pleť nevysušuje, naopak jí dodává hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový gel Lavera Body Spa s povzbuzující a osvěžující vůní verbeny a limetky nastartuje vaši unavenou mysl i tělo. Gel je založen na šetrné rostlinné mycí bázi, kterou tvoří cukrové a kokosové tenzidy, pleť tudíž zbytečně nevysušuje, naopak jí dopřává pořádnou dávku výživy a hydratace.

Obsažený betain podporuje pevnost a pružnost pleti, pomáhá jí udržovat potřebnou hydrataci a navrací pleti ztracenou svěžest. Působí také jako antioxidant a aktivně bojuje proti projevům stárnutí. Spolu s hydrolátem z vilínu virginského pomáhá zklidňovat případné podráždění pleti. Sprchový gel tak pečuje o potřeby všech typů pokožky, je však výborný zejména pro suchou, dehydratovanou, stárnoucí a unavenou pleť.

Citrusová vůně limetky a verbeny s pohlazením lehkými tóny citronové trávy má energizující a doslova povznášející účinky. V aromaterapii se tyto vůně používají pro podporu představivosti a tvořivosti. Extrakt z limetky navíc podporuje prokrvení pokožky, přirozeně ji díky tomu i zpevňuje a zahlazuje známky celulitidy a dalších nedokonalostí.

Očista pro tělo i mysl

Lavera sprchový gel promění vaši každodenní rutinu ve chvíle relaxace a uvolnění. Sprchový gel je ideální pro pravidelné používání a šetrně čistí vaši pokožku, aniž by ji zatížil nebo způsoboval její nadměrné vysušení. Obsahuje rostlinné tenzidy, které zajistí jemnou pěnu, která vaši pokožku umyje a zanechá ji hebkou.

Přírodní složení

Základem sprchového gelu Lavera jsou kvalitní přírodní ingredience. Sprchový gel neobsahuje syntetická pěnidla, umělá barviva či konzervanty. Díky tomu je maximálně ohleduplný k pokožce vašeho celého těla i k životnímu prostředí. Sprchový gel je vhodný i pro pokožku citlivou a náchylnou k vysušení.

Rostlinné výtažky

Díky obsahu přírodních výtažků má sprchový gel Lavera pečující benefity pro vaši pokožku. Mořská sůl pomáhá pročistit pokožku do hloubky a zároveň jí dodává potřebné minerály a stopové prvky. Také podporuje prokrvení kůže a stimuluje její detoxikaci a vylučování odpadních látek z těla. Vaše pokožka bude sametově jemná a vyživená.

Jiskrná vůně

Vůně verbeny a limetky vás okamžitě probudí díky svěžím citrusovým tónům, jež vám dodají příval nové energie. Tento sprchový gel je vhodný obzvláště pro použití ráno, kdy zapůsobí na vaše tělo i mysl. Vůně jemně bylinné verbeny a osvěžující limetky upevňuje schopnost koncentrace, zmírňuje únavu a má okamžitý revitalizační vliv na celé tělo.

Použití: Naneste malé množství gelu na navlhčenou pokožku, rozmasírujte a poté důkladně smyjte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: limetka, verbena

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Jak přežít podzim bez splínu

Verbena aneb sporýš lékařský: keltská bylina s čarovnou mocí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: limetka, verbena

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?