Saloos Sprchový olej levandule 250 ml

Saloos Sprchový olej levandule 250 ml

Saloos Sprchový olej levandule 250 ml

Značka: Saloos
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový olej je vhodný pro citlivou pokožku se sklony k alergiím. Pokožku zjemňuje, podporuje její přirozenou regeneraci a krásu. Zklidňující levandule pomáhá proti stresu a depresím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový olej Levandule od Saloos vyživuje a hýčká i velmi suchou pokožku už během mytí. Nahradí sprchový gel i mýdlo. Je vhodný pro citlivou pokožku se sklony k alergiím. Pokožku zjemňuje, podporuje její přirozenou regeneraci a krásu.

Mix éterických olejů přináší do vaší sprchy harmonickou vůni. Dodává svěží pocit, navozuje optimistickou náladu. Uvolňuje a zpříjemní vaše chvíle ve sprše. Zklidňující levandule pomáhá proti stresu a depresím. Uklidňuje, působí proti nespavosti, bolestem hlavy, migrénám. Ulevuje při dýchacích obtížích a při chřipce.

Sprchové oleje Saloos obsahují nejen účinné mycí látky, které odstraňují pot a nečistoty, ale také výživné rostlinné oleje. Slunečnicový a sezamový olej hydratují pokožku. Speciální složení sprchového oleje nezanechává na pokožce nepříjemný olejový povlak, olej s vodou vytvoří jemnou mléčnou emulzi, která se snadno smývá, ale stále zanechává po použití pokožku hebkou a jemnou.

Šetrná očista

Díky svojí konzistenci a složení s přírodními oleji sprchový olej od Saloosu v jednom kroku pokožku myje a zároveň v ní pomáhá uzamykat potřebnou hydrataci. Očista s tímto sprchovým olejem se stane naprosto luxusním rituálem, na jehož konci bude vaše pokožka komfortně vláčná a hydratovaná.

Výživa a hydratace při sprchování

Sprchový olej Saloos je tak vlastně produktem, který zvládá dvě funkce najednou. Odstraňuje veškeré nahromaděné nečistoty a pot, aniž by pokožku podráždil či způsobil její vysušení. Zároveň jí dodává dostatečnou výživu, a je proto vhodný i na suchou a citlivou pleť. Stačí jen vybrat si variantu vůně podle své aktuální nálady či potřeb vaší pokožky. 

Jemný olej

Sprchový olej Saloos neobsahuje žádná pěnidla, která jsou často příčinou nadměrného vysušování pokožky při mytí. Naopak pečuje o pokožku celého těla díky přírodním olejům s intenzivními zvláčňujícími schopnostmi a provoní pokožku pomocí přírodní parfemace z esenciálních olejů. Po sprchování se sprchovým olejem Saloos bude vaše pokožka sametově hebká.

Zklidňující vůně

Sprchový olej Saloos s levandulí zklidní všechny vaše smysly a ukolébá vás k příjemnému odpočinku. Levandulový esenciální olej harmonizuje psychiku, pomáhá zmírnit známky stresu a odplavit starosti všedního dne. Vůně levandule je ideální pro relaxaci a také při problémech s usínáním. Zároveň zklidňuje podráždění pokožky a zmírňuje její zarudnutí.

Použití: Naneste pár kapek oleje na vlhkou pokožku, vmasírujte a opláchněte.

Tip: Sprchový olej je výživnou alternativou sprchového gelu a mýdla. Šetrně zbaví pokožku všech nečistot, ale díky obsahu rostlinných olejů kůži nevysušuje. Zabraňuje dehydrataci, předchází vzniku suchých šupinek, pnutí a svědění pokožky.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?