Lavera Sprchový peeling vyhlazující 200 ml

Lavera Sprchový peeling vyhlazující 200 ml

Lavera Sprchový peeling vyhlazující 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyhlazující sprchový peeling s efektivním biologicky aktivním komplexem a přírodními zrnky z jojoby odstraňuje odumřelé buňky a pomáhá tak snižovat případné nedokonalosti pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyhlazující sprchový peeling Lavera s efektivním biologicky aktivním komplexem a přírodními zrnky z jojoby odstraňuje odumřelé buňky a pomáhá tak snižovat případné nedokonalosti pokožky. Díky extraktu z hroznů zlepšuje elasticitu pokožky, aktivuje přirozenou obnovu buněk a zpevňuje pleť. Zpevňující účinky jsou ještě podpořeny obsahem kofeinu, který pokožku prokrvuje a stimuluje mikrocirkulaci.

Obsažený jojobový olej udržuje přirozenou vlhkost pokožky a má hojivé schopnosti, navíc pokožku regeneruje, vyhlazuje a v kombinaci s extraktem ze zelené kávy ji dokonale vyživí. Citronový olej povzbuzuje tělo i mysl, a zároveň pokožku prokrvuje, takže pomáhá zmirňovat projevy celulitidy a dalších nedokonalostí. Jojobový a citronový olej ještě doplňuje olej rozmarýnový, který vyniká svými protizánětlivými a čisticími účinky a zmírňuje případné podráždění pokožky.

Obnova pokožky

Tělový peeling je nezbytnou péči o pokožku celého těla, protože dokáže efektivně odstranit veškeré odumřelé kožní buňky, a obnovit tak vzhled vaší pleti. Tento vyhlazující sprchový peeling Lavera je vhodný pro pravidelné používání a jeho zrníčka jsou jemná přesně tak akorát, aby byl dostatečně efektivní, ale zároveň pokožku nepoškrábal.

Šetrný, ale účinný

Sprchový peeling Lavera obsahuje jojobová zrnka, která jsou sice přirozeně hladká, ale zároveň dokážou obrousit odumřelé kožní buňky z povrchu pokožky. Pravidelný peeling tak vaši kůži nejen vyhlazuje a dodává jí zdravý a svěží vzhled, ale zároveň i pomáhá všemožným tělovým přípravkům lépe se vstřebávat do hlubokých vrstev pokožky. 

Sametová jemnost

Peeling Lavera je vhodný jak pro suchou pokožku, kdy účinně odstraňuje vysušené šupinky kůže, ale zároveň je skvělou volbou také, pokud vás trápí nedokonalosti. Je zejména vhodný pro pokožku trpící celulitidou, podporuje její prokrvení, a tím i odstraňování odpadních látek z těla a urychluje tok lymfy i přirozené detoxikační procesy. 

Přírodní výtažky

Sprchový peeling vyhlazující obsahuje množství cenných přírodních ingrediencí, které nedráždí ani citlivější pokožku a naopak o ni jemně pečují. Kofein posiluje mikrorcirkulaci v tkáních a má významný tonizační efekt. Výtažek z hroznů pak zpevňuje pokožku a dlouhodobě zvyšuje její elasticitu. Jojobový olej zanechává kůži hedvábně jemnou a hladkou.

Použití: Aplikujte na vlhkou pokožku a jemnými krouživými pohyby masírujte. Poté důkladně opláchněte vodou.

Tip: Poté doporučujeme použít Lavera zpevňující tělové mléko.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Peelingem k nové tváři

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?