BiOOO Starter pack pro citlivou pleť 1 ks

BiOOO Starter pack pro citlivou pleť 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Citlivá pleť má svá specifika a dokáže potrápit. Vyzkoušejte si naše osvědčené pomocníky, a pokud si spolu padnete do oka, můžete si některý z nich za přiložený poukaz pořídit v plném balení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Citlivá pleť má svá specifika a dokáže potrápit, ale pokud zvolíte ty správné produkty, určitě najdete společnou řeč. Vyzkoušejte si naše osvědčené kosmetické pomocníky, a pokud si spolu padnete do oka, můžete si některý z nich za přiložený poukaz rovnou pořídit v plném balení.

Pokud hledáte něco výživného a přesto lehkého na denní použití či pod make-up, vyzkoušejte Pleťové mléko Shea Butter od Martiny Gebhardt. Obsahuje velkou dávku pečujícího bambuckého másla a zklidňujících výtažků. Večer můžete obličej ošetřit krémem Martina Gebhardt z téže produktové řady, nebo sáhnout po Středně hutném krému bez parfemace od Santaverde. Ten se chlubí extra výživným bezvodým složením s vysokým podílem hydratační šťávy z Aloe vera.

Pro citlivé rty je tu balzám Baby-mild od Dr. Bronner’s. Obsahuje v podstatě jenom čisté rostlinné oleje a trochu včelího vosku, takže je mimořádně výživný a pečující. Očistu těla i vlasů zvládne Tekuté mýdlo Dr. Bronner’s s jemnými cukrovými tenzidy a práškem shikakai. Prášek z indického stromu pokožku šetrně čistí a při aplikaci na vlasy dokáže zastoupit i funkci kondicionéru.

Balíček obsahuje:
1× Dárkový voucher v hodnotě 800 Kč
1× Balzám na rty Baby-Mild 4 g, Dr. Bronner´s
2× Krém z bambuckého másla, Sheabutter 2 ml, Martina Gebhardt
2× Pleťové mléko bambucké máslo, Sheabutter 2 ml, Martina Gebhardt
2× Krém střední, bez parfemace 2 ml, Santaverde
1× Tekuté mýdlo na tělo i vlasy Shikakai, Baby-Mild 10 ml, Dr. Bronner´s

Starter pack pro citlivou pleť je součástí balení:

Starter pack pro citlivou pleť obsahuje produkty:

Martina Gebhardt Sheabutter pleťové mléko s bambuckým máslem 2 ml

Sheabutter pleťové mléko s bambuckým máslem 2 ml

16 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Typ pleti: citlivá pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?