BiOOO Starter pack pro mladou pleť 1 ks

BiOOO Starter pack pro mladou pleť 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mladou pleť nezapomínejte důkladně čistit a hydratovat. Vyzkoušejte si naše osvědčené pomocníky, a pokud si spolu padnete do oka, můžete si některý z nich za přiložený poukaz pořídit v plném balení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mladá pleť si zaslouží plnou pozornost. Rozhodně nezapomínejte na pravidelné odlíčení, důkladné čištění a hydrataci. Vyzkoušejte si naše osvědčené kosmetické pomocníky, a pokud si spolu padnete do oka, můžete si některý z nich za přiložený poukaz rovnou pořídit v plném balení.

Důkladné odlíčení tu zastupují hned tři produkty. Záleží jenom na vás, jestli preferujete mokré odlíčení s vodou nebo ‘na sucho’ s vatovým tamponkem. Na mokro je skvělá Čisticí pěna od Mossy se zklidňující levandulovou vodou a osvěžujícími výtažky z bílého rybízu. Na obličej můžete použít také Tuhé mýdlo Lavender od Dr. Bronnera. Pokud ale klasickou kostku mýdla v pleťové péči nevyhledáváte, určitě jej pro krásnou levandulovou vůni oceníte v péči tělové. Druhý způsob odlíčení zastupuje Čisticí mléko Young and Active od Martiny Gebhardt, které má osvěžující vůni po zklidňující meduňce a regeneračním zeleném čaji.

Po odlíčení můžete obličej namazat výživným a přesto lehkým Pleťovým mlékem taktéž z řady Young and Active. Perfektně se vstřebá a zanechá pleť sametově jemnou, takže je vhodné na noc i den a hodí se i pod make-up. Odlehčenou variantu pak přestavuje Lehký krém od Santaverde s vysokým obsahem zklidňující šťávy z Aloe vera, který můžete použít ráno i večer a těšit se z vláčné hydratované pokožky.

Balíček obsahuje:
1× Dárkový voucher v hodnotě 800 Kč
2× Pleťové mléko, Young & Active 2 ml, Martina Gebhardt
2× Čisticí mléko, Young & Active 2 ml, Martina Gebhardt
2× Krém lehký, bez parfemace 2 ml, Santaverde
2× Čisticí krémová pěna, Youth Defence 5 ml, Mossa
1× Tuhé mýdlo Lavender 34 g, Dr. Bronner´s

Starter pack pro mladou pleť je součástí balení:

Starter pack pro mladou pleť obsahuje produkty:

MOSSA Čisticí krémová pěna, Juicy 5 ml

Čisticí krémová pěna, Juicy 5 ml

15 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?