BiOOO Starter pack pro zralou pleť 1 ks

BiOOO Starter pack pro zralou pleť 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zralá pleť rozhodně nepohrdne hutnějšími krémy. Vyzkoušejte si naše osvědčené pomocníky, a pokud si spolu padnete do oka, můžete si některý z nich za přiložený poukaz pořídit v plném balení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zralá pleť si zaslouží vaši plnou pozornost a pravidelnou péči ráno i večer. V žádném případě nepohrdne hutnějšími krémy, které jsou bohaté na oleje, másla a antioxidanty. Vyzkoušejte si naše osvědčené kosmetické pomocníky, a pokud si spolu padnete do oka, můžete si některý z nich za přiložený poukaz rovnou pořídit v plném balení.

výživných krémů tu máme hned tři různé zástupce. Nejvýživnější a nejnadupanější je určitě krém Happy Aging od Martiny Gebhardt. Obsahuje celou řadu olejů a másel a navíc i revitalizační extrakty z kočičího drápu. O hydrataci se postará bezvodý Hutný krém od Santaverde. Místo obligátní vody totiž obsahuje šťávu z Aloe vera a také oleje z rakytníku, sezamu a dalších. Pod make-up je skvělý Okysličující krém od Naobay, který je lehký a přesto zásobí pleť hydratací.

Známky ubíhajícího věku jsou nejvíce vidět na tenké pleti kolem očí a rtů a proto byste rozhodně neměli opomíjet oční krém. Vybrali jsme pro vás Oční sérum od Santaverde, které místo vody obsahuje koncentrovanou sílu šťávy z Aloe, exotického oleje babasu a rozjasňujícího světlíkového oleje.

Říká se, že klasické tuhé mýdlo na obličej nepatří, ale my si to o tom růžovém od Dr. Bronner’s nemyslíme. Obsahuje zmýdelněné rostlinné oleje, zanechá pleť příjemně vláčnou a pro občasné mokré odlíčení či dočištění zralé pleti se rozhodně hodí. Pokud i přes to nechcete kostku mýdla k obličeji ani přiblížit, určitě jeho plnou růžovou vůni oceníte v péči tělové.

Balíček obsahuje:
1× Dárkový voucher v hodnotě 800 Kč
2× Krém, Happy Aging 2 ml, Martina Gebhardt
1× Oční krém Xingu, special anti-age care 1 ml, Santaverde
1× Okysličující hydratační krém 3 ml, Naobay
2× Krém hutný, bez parfemace 2 ml, Santaverde
1× Tuhé mýdlo Rose 34 g, Dr. Bronner´s

Starter pack pro zralou pleť je součástí balení:

Starter pack pro zralou pleť obsahuje produkty:

Santaverde Xingu Age perfect oční krém 1 ml

Xingu Age perfect oční krém 1 ml

63 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Typ pleti: anti age

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?