Everyday Minerals Štětec na tvářenku a pudry, EM Angled Blush 1 ks

Everyday Minerals Štětec na tvářenku a pudry, EM Angled Blush 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čištění štětců je velice snadné: K vyčištění použijte jemný šampon a vlažnou vodu, vlasy štětce navlhčete a pomocí šamponu napěňte a následně důkladně opláchněte pod tekoucí čistou vodou. Uhlaďte vlasy štětce v jednom směru, položte štětec na čistý ručník a nechte jej přirozeně uschnout. Pokud vyčistíte štětec večer, bude ráno suchý a připraven k použití v ranních hodinách. Během schnutí nenecháve

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Čištění štětců je velice snadné: K vyčištění použijte jemný šampon a vlažnou vodu, vlasy štětce navlhčete a pomocí šamponu napěňte a následně důkladně opláchněte pod tekoucí čistou vodou. Uhlaďte vlasy štětce v jednom směru, položte štětec na čistý ručník a nechte jej přirozeně uschnout. Pokud vyčistíte štětec večer, bude ráno suchý a připraven k použití v ranních hodinách. Během schnutí nenechávejte štětec stát vlasy vzhůru, aby voda nepronikla do rukojeti.

webové strány značky:
www.everyday-minerals.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Everyday Minerals, P.O. Box 42349 , 78704, Austin, Texas, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?