Blendea Supergreens 90 g

Blendea Supergreens 90 g

Značka: Blendea
Certifikáty: BIO, VEGAN
Certifikát BIOCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Doplněk stravy ve formě rostlinné směsi zelených BIO superpotravin bez přidaného cukru a s vysokým obsahem vlákniny je vhodný k přípravě skvělého nápoje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rostlinná směs Supergreen od značky Blendea je sypká směs zeleného ječmene, chlorelly, spiruliny, mladé pšenice a máty. Balení přípravku (90 g) obsahuje 30 jednorázových dávek. Směs neobsahuje lepek, laktózu, přidaný cukr, konzervační látky, GMO a je vhodná pro vegany. Navíc obsahuje 100% přírodních složek v BIO kvalitě.

Obsažená spirulina pomáhá ke snížení chuti k jídlu a kontrole hmotnosti. Chlorella pomáhá udržovat normální funkce střevního traktu, normalizuje mikrobiální rovnováhu. Zelený ječmen, spirulina a chlorella působí jako antioxidanty. Chlorella navíc napomáhá normální činnosti jater a pročištění organismu. Chlorella, spirulina i máta podporují přirozenou obranyschopnost organismu. 

Jak se supergreen vyrábí?

Všechny suroviny jsou pěstovány bez použití pesticidů a genetických modifikací. Poté, co se sklidí, tak se veškeré suroviny šetrně nasuší tak, aby byla zachována co nejvyšší nutriční hodnota. Usušené suroviny se namelou na jemný prášek a zabalí do obalu. Všechny šarže jsou testovány třetí stranou na těžké kovy, mikroorganizmy a PAHs.

Supergreen 4x jinak!

Směs můžete začlenit do svého jídelníčku i jinak. Vylepšete lžičkou sypké směsi svoje oblíbené smoothie, ovesné kaše, salátové dresinky, pomazánky nebo jiná vhodná jídla, fantazii se meze nekladou.

 

Příprava: 1 čajovou lžičku sypké směs Blendea SUPERGREENS smíchejte s 200 ml studené vody a vypijte, nejlépe nalačno (30 minut před jídlem anebo 2 hodiny po jídle). Vodu můžete nahradit ovocným nebo zeleninovým džusem, popřípadě zkuste zamíchat do smoothie. Vyberte si variantu, která vám nejlépe vyhovuje a chutná. Zprvu užívejte 1 čajovou lžičku, postupně přejděte na 2 čajové lžičky. Na každou odměřenou lžičku směsi přidejte 200 ml vody, džusy nebo smoothie. Smíchejte a vypijte. Nedoporučujeme kombinovat s teplou vodou – může dojít ke znehodnocení cenných látek obsažených ve výrobku. 1 balení Blendea SUPERGREENS (90 g) obsahuje až 30 dávek. SUPERGREENS doporučujeme užívat alespoň 3–6 měsíců.

Dávkování: Užívejte 1–2 lžičky směsi (3–6 g) 1–2x denně.

Upozornění: Tento doplněk stravy není náhradou pestré stravy! Dbejte na pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Produkt není určen dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek může obsahovat stopová množství ořechů.

Značka Blendea vyrábí prémiové směsi superpotravin, které mají pro člověka skutečný zdravotní přínos. Na trhu působí již od roku 2012, přičemž oblast výživy a doplňků stravy aktivně sledují a mají tak dokonalý přehled o tom, co lidem prospívá a co v jídelníčku reálně potřebují. Produkty Blendea neobsahují žádné konzervační látky, aditiva nebo sladidla. 

Výrobce: emarkest s.r.o., Domažlická 1232/3 , 13000, Praha 3, Česká republika

Naše hodnocení:

Cítíte jen jemnou chuť s lehkým nádechem máty.
Směs klidně můžete rozmíchat i ve smoothiečku, v chladnějším čaji (aby se teplem nezničily prospěšné látky potravin) a nebo třeba v kokosové vodě.

Složení:

30% zeleného ječmene, 30% mladé pšenice, 20% spiruliny, 15% chlorelly, 5% máty
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Blendea: Načerpejte zdraví a sílu přímo z přírody

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení:

30% zeleného ječmene, 30% mladé pšenice, 20% spiruliny, 15% chlorelly, 5% máty
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?