Superpotraviny do všech jídel, Kelly Pfeifferová 176 stran

ostatní Superpotraviny do všech jídel, Kelly Pfeifferová 176 stran

Superpotraviny do všech jídel, Kelly Pfeifferová 176 stran

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyzkoušejte do každého jídla přidat dvě až pět superpotravin. Díky nim budou jídla zdravá, pestrá a současně i velmi chutná.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hledáme způsob, jak svůj jídelníček zdravě a chuntě obohatit? Vyzkoušejte to dle tipů Kelly Pfeifferové, která vám poradí, jak si každodenní pokrmy snadno zpestřit. Stačí do nich přidat deset superpotravin, které si zamiluje celá rodina. Patří mezi ně quinoa, cizrna, sladké brambory, kadeřavý salát, kokosový olej, vejce, řecký jogurt, med a vlašké ořechy.

Většinu z vyjmenovaných superpotravin ještě každý zná. Jak je ale přidat do jídel tak, aby byla nejen zdravá, ale aby také báječně chutnala? Nemusíte se bát, je to velice jednoduché a nezaberte to moc času. Autorka vám na stránkách knihy přehledně poradí, jak sestavit celý jídelníček, a to od snídaní či brunche až po saláty či dezerty. Každý z receptů přitom obsahuje dvě až pět superpotravin. Pochutnejte si na borůvkových palačinkách, hummusu s vlašskými ořechy, kuřecím salátu s medovou hořčicí nebo třeba quichi se šunkou a sýrem feta.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?